• Jokipuisto

Yritystarinat

Kotka-Haminan seudulta löytyy lukuisia mielenkiintoisia yritystarinoita. Olemme koonneet verkkosivullemme muutamia niistä.

Jos sinulla on mielenkiintoinen tarina yrityksestäsi ja haluat jakaa sen myös muille, niin ota yhteys Cursoriin 040 190 2500 / info@cursor.fi. Teemme haastattelun ja julkaisemme mielenkiintoiset tarinat verkkosivuillamme.

DC Works tekee erilaisia ja vaativia teollisuus- ja konesaliasennuksia erilaisissa kohteissa. 

 

Kotkalainen Timo Mukala on toiminut yrittäjänä vuodesta 1993 asti. Nykyään TM-Autopesun läpi kulkee vuosittain yli 3000 autoa. 

Yritystä pyörittää yrittäjäpariskunta Iisa ja Mikko Nihtilä. Molempien intohimona on hyvinvointi ja urheilu, josta kipinä yrittämiseen on syntynyt.

Karhulan torin laidalle avautui marraskuussa 2017 uusi herkkukauppa, Praliini.

”Kokeilu oli erittäin onnistunut”, toteaa Katariinantorin Pop Up-konteissa yritysideaa testannut Sanna Keikkala.

Haminan raatihuoneentorin Rautakortteli on saanut uusia asukkaita keväällä 2017.

Rauhalliset kuvaustilanteet, yksityiskohtien hiominen ja ainutkertaisten vauvamuistojen ikuistaminen. 

Jos yrityksellä menee sormi suuhun siinä vaiheessa, kun pitäisi tuottaa www-tekstiä tai kirjoittaa mediatiedote, Anita Heikkinen kaivaa näppäimistön esiin.

Otto Palmun yrityksen toimipaikka löytyi tutuista lapsuusmaisemista Kymijoen rannalta.

Novela 3D Oy aloitti toimintansa Karhulan teollisuuspuistossa 1.5.2017.

Jo kolmannessa sukupolvessa toimivaa Liikenne Vuorelaa pyörittävät sisarukset Asta ja Laura Vuorela.

Neljän rohkean naisyrittäjän joukko avasi nimensäkin mukaisesti Kombo-kaupan Kotkan torin laidalle.

Karhulan Valimo syntyi, kun Sulzer Pumps Finland ilmoitti sulkevansa Karhulan valimon.  Valimo on ja pysyy paikkakunnalla.

Haminalainen Sevenon aloitti 20 vuotta sitten kotona, piharakennukseenn perustetussa työhuoneessa. Nykyiset studiotilat ovat olleet neljä vuotta, ja tähtäimenä ovat kansainväliset markkinat.

"Oma yritys on kuin oma lapsi. Siihen on vahva kiintymyssuhde ja sitä yrittää kasvattaa lempeydellä ja jämäkkyydellä."

Asiakkaalle annetut lupaukset pidetään ja tavoitteena on että ne vielä ylitetään. Itseään pitää aina kyseenalaistaa – pitää miettiä jatkuvasti voiko asiat tehdä uudella tavalla.

Korjaamotie 5, Hamina

Seppälän tilalla pääosassa ovat eläimet. Eläinten hoito on aina ollut lähellä aiemmin lähes 20 vuotta maatalouslomittajan töitä tehneen Anun sydäntä. Eläinten hyvä pito on se tärkein asia. Vuodet maatalouslomittajana opettivat eläinten hoidon ja ymmärryksen eri tuotantovaiheista. Tilalla panostetaan vahvasti eläinten hyvinvointiin. 

Peltotie 30, Miehikkälä

Pelien suunnittelussa pyrimme etsimään tutuista ja vakiintuneista asioista uusia lähestymistapoja. Yleensä se voi olla vaikka jonkin tutun pelin ja sen pelilogiikan toteuttaminen uudella tavalla.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Evästeet

Copyright 2017