• Jokipuisto

Yritystarinat

Kotka-Haminan seudulta löytyy lukuisia mielenkiintoisia yritystarinoita. Olemme koonneet verkkosivullemme muutamia niistä.

Jos sinulla on mielenkiintoinen tarina yrityksestäsi ja haluat jakaa sen myös muille, niin ota yhteys Cursoriin 040 190 2500 / info@cursor.fi. Teemme haastattelun ja julkaisemme mielenkiintoiset tarinat verkkosivuillamme.

– Tässä työssä voi olla luova, ja on ihanaa päästä toteuttamaan asiakkaiden kanssa heidän unelmiaan.

Kotkalainen pitkän linjan toimittaja Eija Anttila mietti viime syksyllä, että elämässä voisi tehdä jotain muutakin ennen eläkkeelle jäämistä. Takana oli 30 vuotta vakinaisena toimittajana kymenlaaksolaisissa lehdissä, pääosin Kotkassa. Muutos elämässä oli turvallisen vakityöstä jättäytyminen, ryhtyminen freelanceriksi ja sitä kautta yrittäjäksi.

Haminan Sivatissa toimiva Hyvinvoiva Hevonen tarjoaa hevosalan sekä hyvinvointimatkailun palveluita.

Lisävoimaa verkostoista

Sauli Orimus on tarjonnut vuodesta 1998 lähtien Kymijoella luontoelämyksiä lähinnä yritysten ja yhteisöjen henkilöstöille. Etelä-Suomen paras koskenlaskujoki voi hänen mielestään työllistää tulevaisuudessa paljon nykyistä suuremman joukon ihmisiä.

DC Works tekee erilaisia ja vaativia teollisuus- ja konesaliasennuksia erilaisissa kohteissa. 

 

Kotkalainen Timo Mukala on toiminut yrittäjänä vuodesta 1993 asti. Nykyään TM-Autopesun läpi kulkee vuosittain yli 3000 autoa. 

Yritystä pyörittää yrittäjäpariskunta Iisa ja Mikko Nihtilä. Molempien intohimona on hyvinvointi ja urheilu, josta kipinä yrittämiseen on syntynyt.

Karhulan torin laidalle avautui marraskuussa 2017 uusi herkkukauppa, Praliini.

”Kokeilu oli erittäin onnistunut”, toteaa Katariinantorin Pop Up-konteissa yritysideaa testannut Sanna Keikkala.

Haminan raatihuoneentorin Rautakortteli on saanut uusia asukkaita keväällä 2017.

Rauhalliset kuvaustilanteet, yksityiskohtien hiominen ja ainutkertaisten vauvamuistojen ikuistaminen. 

Jos yrityksellä menee sormi suuhun siinä vaiheessa, kun pitäisi tuottaa www-tekstiä tai kirjoittaa mediatiedote, Anita Heikkinen kaivaa näppäimistön esiin.

Otto Palmun yrityksen toimipaikka löytyi tutuista lapsuusmaisemista Kymijoen rannalta.

Novela 3D Oy aloitti toimintansa Karhulan teollisuuspuistossa 1.5.2017.

Jo kolmannessa sukupolvessa toimivaa Liikenne Vuorelaa pyörittävät sisarukset Asta ja Laura Vuorela.

Neljän rohkean naisyrittäjän joukko avasi nimensäkin mukaisesti Kombo-kaupan Kotkan torin laidalle.

Karhulan Valimo syntyi, kun Sulzer Pumps Finland ilmoitti sulkevansa Karhulan valimon.  Valimo on ja pysyy paikkakunnalla.

Haminalainen Sevenon aloitti 20 vuotta sitten kotona, piharakennukseenn perustetussa työhuoneessa. Nykyiset studiotilat ovat olleet neljä vuotta, ja tähtäimenä ovat kansainväliset markkinat.

"Oma yritys on kuin oma lapsi. Siihen on vahva kiintymyssuhde ja sitä yrittää kasvattaa lempeydellä ja jämäkkyydellä."

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018