• Kuvituskuva Shutterstock avainosaajat

Osaajapalvelu

Seudun työnantaja, etsitkö uusia osaajia?

Kotkan-Haminan seutu vastaa kansainväliseen osaajapulaan monialaisella yhteistyöllä, oikea-aikaisella markkinointiviestinnällä ja kansainvälisellä osaamisella. Olemme kuulleet yritysten huolen muuttuvista markkinoista ja liiketoiminnan tulevista haasteista. Sen vuoksi keräämme yhteistyöhön yrityksiä, kehittämis- ja koulutusorganisaatioita, kaakkoissuomalaisia yhdistyksiä ja seudun ulkopuolisia alumniyhdistyksiä, TE-toimiston, ELY-keskuksen sekä seudun kunnat.
 
Yhteistyössä huomioidaan hyvin erilaiset työnantajat ja osaajaryhmät. Potentiaalista työvoimaa löytyy seudun omien työttömien joukosta, ja etsimme heitä seudulta pois muuttaneiden yhteisöistä (paluumuuttajat), tilapäisesti Suomessa asuvien ulkomaalaisten joukosta (ekspatriaatit) ja muista maahanmuuttajaryhmistä. Työnantajien kohdalla on huomioitava, etsivätkö he vakinaista työvoimaa, määräaikaisia henkilöitä, harjoittelijoita vai mahdollisia yrittäjäkumppaneita.
 
Osaajien ja yritysten kohtaamisia tulemme toteuttamaan kahdella tavalla: teemme nopeita pilotointeja yritysten välittömiin tarpeisiin ja ohjaamme potentiaalisia osaajia erilaisiin koulutuspolkuihin, joista yritykset saavat riveihinsä työvastuisiin valmiita henkilöitä. 
Yrityksiä rohkaisemme pohtimaan omien liiketoimintasektoreidensa tulevia muutoksia. Haluaisimme, että yritykset valmistautuvat lähivuosien osaajatarpeisiin ja toisivat esille osaajatarpeet hyvissä ajoin etukäteen. Lisäksi olemme yhteistyökonsortiossa valmiita auttamaan yrityksiä kehittämään työnantajaimagoaan. 

Haastamme teitä vetoamaan osaajiin uusilla innovatiivisilla tavoilla!

Osaajien ja yritysten kohtaamiset ovat keskeinen osa seutumarkkinointia ja seudun vetovoiman kehittämistä. Toteutamme markkinointiviestintää mm. sosiaalisen median tarjoamilla työkaluilla, videotuotannoilla, yleisötilaisuuksilla, asiantuntijaseminaareilla ja työpajoilla sekä suorilla yhteyksillä tiedotusvälineisiin.
Seudun toimintamalli osaajien löytämiseksi on myös tärkeä osa FDI-investointitarjouksia ja näkyvyyttä Business Finland -toiminnassa. Osaajien löytämisestä on kehittynyt yksi tärkeimmistä perusteista ulkomaalaisten investorien sijoittumispäätöksille. 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019