Tiina Taloudesta

Olen

Tiina Suni talouden syövereistä. Toimin talous- ja hallintojohtajana Cursorissa.  Vastuualueellani on Cursorin talous, hallinto ja kiinteistöt. Toimin myös sivutoimisena HTM-tilintarkastajana.

Työpäivääni kuuluu

Talouden ja hallinnon pyörittäminen koko konsernin osalta, päätösten teko. Yhteistyö monen Cursorilaisen kanssa. Palavereja erilaisista asioista. Asiakasrajapinnassa toimin mm. kiinteistö- ja yhteistyökumppanuusasioissa. 

Parasta työssäni

Aivojen käyttö. Tulevaisuuden suunnittelu. Tiedon hallinta. Tiedon kerääminen ja löytäminen – sen saaminen helposti omaksuttavaan muotoon. Talousasioissa lempityöni on budjetin teko ja konsernitilinpäätös. I ”sydän” excel.

 

Parhaillaan kiinnostaa

Se miten seutumme ja Cursor vastaavat toimintaympäristön muutoksiin. Tosin uudistuminen ja muutokset ovat tuttua touhua: Cursor on toiminut jo 27 vuotta seudulla, tänä aikana olemme nähneet paljon muutoksia. 

Vapaa-aikana

Mieluisin harrastus on tanssi, lajivalikoima salsasta rock’n’swingiin, myös tanssilavalta minut löytää.  Päivätyön vastapainona nautin töistä, joissa näkyy kädenjälki. Uusin innostus on remonttihommat: niistä muuraaminen ja maalaaminen ovat lempipuuhiani.

Kysy minulta

Talousasioista, luonnonkivien muuraamisesta, EU-hankehallinnon asioista, vapaista toimitiloista, järjestelmäratkaisuista asiakkuudenhallinnan, hankehallinnon ja talouden osalta, tanssiharrastusmahdollisuuksista seudulla.

Mottoni on

Asenne ratkaisee 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019