Teemu Pukki käynnistää Kotkassa kasvanut -kampanjan

Kotkassa kasvanut kampanjan koostekuva


Kotkan-Haminan seutu solmi viime vuoden lopussa yhteistyösopimuksen jalkapalloilija Teemu Pukin kanssa. Yhteistyökuviona on nyt toteutettu video, jossa Teemu kertoo lapsuudestaan ja kehittymisestään tähtipelaajaksi synnyinkaupungissaan Kotkassa. Video on osa "Kotkassa kasvanut" -kampanjaa, jossa kerrotaan kolmen tarinan kautta alueen mahdollisuuksista sekä kotkalaisuudesta yksittäisten, unelmiaan todeksi elävien ihmisten silmin.
 
Videolla Teemu Pukki avaa elämäänsä Kotkassa ja kertoo matkastaan yhdeksi Suomen tunnetuimmista urheilijoista. Arkistojen kätköistä on löytynyt ennennäkemätöntä materiaalia, joissa pieni tähtipelaajan alku osoittaa jo huikeat maalintekotaitonsa.
 
Toinen tarinoista kertoo Kotkamills Oy:n matkasta maailmalle ensimmäisenä helposti kierrätettävän suojakerroskartongin valmistajana. Videolla esiintyvät pituusleikkurin hoitaja Mirva Wirtanen ja toimitusjohtaja Markku Hämäläinen. Kolmannessa videossa seurataan maailmalla matkannutta Sami ja Noora Silasen perhettä, jolle Kotkan seutu on ainut oikea paikka kasvattaa lapset ja elää elämää perheenä. 
 
Kampanjan tavoitteena on kertoa monipuolisista mahdollisuuksista kasvaa ja kehittyä runsaan 50 000 asukkaan Kotkassa niin urheilijana, yrityksenä kuin lapsiperheenä. Etelä-Kymenlaakso halutaan nostaa varteenotettavaksi vaihtoehdoksi potentiaalisille muuttajille ja sijoittuville yrityksille. 
 
- Kuntien erottuminen, kiinnostavuus ja seutumarkkinointi ylipäätään on haasteellista, vaikka pääkaupunkiseudun lähellä olevissa pienissä kaupungeissa on paljon mahdollisuuksia kasvupaikkana monesta eri näkökulmasta. Urheilu on aluerajat rikkova voima, joten kotkalaislähtöinen Teemu soveltuu kampanjan kasvoksi erinomaisesti. Valovoimaiset ja henkilökohtaiset tarinat kommunikoivat kiinnostavasti alueen mahdollisuuksista, kertoo Cursorin viestintäjohtaja Topi Lintukangas.

Teemu Pukki -ilmiöllä on jo ollut vaikutuksia alueen kiinnostavuuteen ja matkailuun ulkomaita myöden ja Teemun joukkueen Norwich Cityn edustajat ovat vierailleet Kotkassa pariinkin kertaan. Myös kansainvälisiä median edustajia sekä useita brittiläisiä turisteja on vieraillut kaupungissa.

Kotkassa kasvanut -videosarja löytyy osoitteesta: www.visitkotkahamina.fi/kotkassakasvanut. Kampanjan videotuotannosta vastaa Mediatehdas Dakar ja sosiaalisen median kampanjan toteuttaa Valve.

Lisätietoja: viestintäjohtaja Topi Lintukangas, topi.lintukangas@cursor.fi, p. 040 190 2506. 

(Kuva Mediatehdas Dakar)

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019