Technology Playground for Future Jobs

Hanke edistää uuden, teknologiaan liittyvän osaamisen syntymistä niin yrityksille, opetushenkilöstölle kuin opiskelijoille.

Hankkeessa luodaan uuden osaamisen teknologia -oppimisympäristö Ekamille, rakennetaan asiantuntijaverkosto oppimisympäristön sisällöntuotantoon ja paikallisten toimijoiden yhteistyökumppaniverkosto.

Yhteistyön myötä syntyy uusia opintokokonaisuuksia ja uusia ratkaisuja ja tuotteita sekä kehittyneempiä palveluja yrityksille. Seudun yritykset ja startupit voivat hyödyntää oppimisympäristöä tuotekehityksessä ja se voi toimia alustana yritysten ja opiskelijoiden yhteisille projekteille.

Parhaimmillaan oppimisympäristö palvelee lapsia, nuoria, opiskelijoita, startuppeja, yrityksiä ja ikääntyvää väestöä erilaisten tapahtumien, työpajojen, koulutusten kuin vaikka digikioskipalveluiden kautta.

Toteutusaika: 
01.05.2019 to 30.04.2021
Rahoittajan projektikoodi: 
S21695
Kokonaisbudjetti: 
€199 999
Rahoitusohjelma: 
ESR
Tila: 
Toteutus
Toimiala: 
Yrityspalvelut

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019