Tässä tulevat Suomen ensimmäiset vloggaavat yritysneuvojat

Vlogien kuvausta Kuvaaja Marianne Mokkala-Räty

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:n yritysneuvojat Kalle Kallionpää ja Marianne Ahvenranta ryhtyvät vloggaamaan. Yritysneuvojat-videoblogisarjalla autetaan yritystoimintaa suunnittelevia ja sitä kehittäviä mieltä askarruttavien kysymyksien kanssa sekä pyritään madaltamaan kynnystä erilaisten tukipalvelujen käyttöön.

”Idea vlogisarjan toteuttamiseen lähti oikeastaan muuttuvasta maailmasta. Varsinkin nuoria yrittäjäksi aikovia on vaikea tavoittaa niin sanottujen perinteisten medioiden kautta, kun on synnytty kännykkä kädessä”, toteaa sarjan toteutuksesta vastaava yhteisötuottaja Marianne Mokkala-Räty. ”Sarjan avulla haluamme tarjota uusia väyliä yrittäjyyden pariin, ja samalla totta kai tuoda omat palvelumme tutuksi,” hän jatkaa. Videotoimisto Ikimedia valikoitui kumppaniksi sarjan toteutukseen, sillä Ikilomalla-kanavastaan tutut Thomas ja Titta Halloran ovat kokeneita vloggaajia ja aikuistubettajia, jo ennen videotoimistouraansa.  

Thomas Halloran kertoo: ”On hienoa olla mukana toteuttamassa Suomen ensimmäistä yritysvlogisarjaa. Ensimmäiset vlogikuvaukset ovat sujuneet erittäin hyvin, sillä Marianne ja Kalle ovat luontevia esiintyjiä kameran edessä. Uskomme, että vloggaamisen myötä yritysneuvojat tavoittavat entistä suuremman kohderyhmän sosiaalisessa mediassa ja kynnys yrityksen perustamiseen liittyvien kysymysten esittämiseen tulee varmasti madaltumaan.”

”Yritysneuvojat auttavat jo nyt asiakkaita monissa eri kanavissa: chatissä, sähköpostitse ja puhelimitse, maksuttomissa neuvontatilaisuuksissa ja henkilökohtaisissa tapaamisissa. Molemmat neuvojat ovat tuotteistaneet Cursorin palveluja ja kirjoittaneet blogitekstejä Cursorin verkkosivuille, joten liikkuva kuva ja vloggaaminen oli selkeä ja luonnollinen seuraava askel,” toteaa Mokkala-Räty. Sarja tutustuttaa katsojan yritysneuvojien persooniin ja yritystoiminnan perusasioihin. Heidän ennakkoluuloton asenteensa sekä hauskat persoonat ovat kantava voima läpi koko sarjan.

”Videoblogien tekeminen on mielestäni konkreettinen esimerkki meidän molempien yritysneuvojien omasta yrittäjämäisestä asenteesta ja heittäytymisestä uuteen ja melko vieraaseen asiaan,” toteaa Kalle Kallionpää. ”Uskallusta ja yrittämistä tarvitaan koko ajan ja kaikkialla. Tavoitteenamme oli rento ja vauhdikas meininki ja siinä onnistuttiin mielestämme hyvin,” kertoo Kallionpää

”Videoiden tekeminen on minulle tuttua puuhaa siinä mielessä, että jokunen vuosi sitten teimme kollegojen kanssa pitempiä, informatiivisia videoita. Lyhyempi formaatti vaatii tiivistettyä sisältöä, mutta ihan kivaa tämä on,” kertoo kokemuksistaan Marianne Ahvenranta. ”Lisäksi tämä antaa meille mahdollisuuksia tuoda myös yhteistyökumppaneiden osaamista esille tulevissa videoissa sekä toivottavasti myös madaltaa yrittäjien kynnystä osallistua palveluihimme,” Ahvenranta jatkaa.

Sarjassa nähdään aluksi 6 jaksoa, joista jokainen julkaistaan Cursorin YouTube-kanavalla joka kuun toinen maanantai (pois lukien heinäkuu). Sarjan ensimmäinen vlogi on julkaistu tänään maanantaina 12.3.

Cursorin YouTube-kanava: https://www.youtube.com/CursorOy_fi

Lisätietoja:

Marianne Mokkala-Räty, yhteisötuottaja, Cursor Oy

040 190 2535, marianne.mokkala-raty@cursor.fi

Kalle Kallionpää, yritysneuvoja, Cursor Oy

040 190 2563, kalle.kallionpaa@cursor.fi

Marianne Ahvenranta, yritysneuvoja, Cursor Oy

040 190 2568, marianne.ahvenranta@cursor.fi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018