Tarjouspyyntö asiantuntijapalveluista

Mies ja nainen pöydän ääressä

 

Koronaepidemia on aiheuttanut poikkeuksellisen häiriön pk-yritysten toimintaan. Koronakriisin aikana osa yrityksistä on onnistunut täydentämään ja sopeuttamaan palvelujaan, mutta suuri osa yrityksiä kaipaa edelleen tukea. Osalla yrityksiä tilanne on eloonjäämisen kannalta kriittinen. 

Kymenlaakson kehittämisyhtiöiden, Cursor Oy:n ja Kouvola Innovation Oy:n, neuvontapalveluja täydennetään ostopalveluna hankittavilla ulkopuolisilla asiantuntijoilla Yrittäjän tukiverkko -hankkeessa. Kyseessä on puitejärjestely, joka on voimassa 1.9.2020 – 31.3.2021.

Tavoitteena on yritysten avustaminen koronakriisissä ja ongelmista toipumisen vauhdittaminen sekä antaa valmiutta kohdata mahdollisten äkillisten toimintaympäristöjen muutosten mukanaan tuomat rajoitukset/ongelmat tulevaisuudessa. 

Hankinta on jaettu viiteen osaan, osatarjoukset hyväksytään. Kehittämisyhtiöt osoittavat yrityksille ulkopuolista asiantuntija-apua yritysten tarpeiden mukaan seuraavilla aihealueilla:
Osa 1. taloudellisen tilanteen tarkastelu, rahoitusratkaisujen selvitys ja suunnitelmat vakautuskeinojen käyttöönotosta
Osa 2. lakipalveluita, esimerkiksi saneerausvaiheeseen päätyneiden yritysten tervehdyttämissuunnitelmien ohjaus
Osa 3. digitalisaation mahdollisuuksien tunnistaminen ja liiketaloudellinen tarkastelu
Osa 4. yritystoiminnan tuottavuuden ja tehokkuuden kehittäminen esim. Lean-menetelmää hyödyntäen
Osa 5. markkinoinnin ja myynnin tehostaminen, uusien asiakkuuksien ja markkina-alueiden löytäminen.

Kirjallinen tarjous on jätettävä 31.7.2020 klo 16.00.

Kehittämisyhtiöt sekä Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu (XAMK) Oy ovat yhdessä käynnistäneet Yrittäjän tukiverkko -hankkeen maakunnan yrittäjien auttamiseksi. Tuen kohteena ovat työllistävät pk-yritykset, yksinyrittäjät, joilla ensimmäisen työntekijän palkkaaminen on suunnitelmissa sekä yksinyrittäjät, jotka verkostoituvat suurempien tarjousten ympärille ja tuottavat palveluja verkostossa yhteistyössä muiden yrittäjien kanssa. Hanke on Kymenlaakson liiton rahoittama.

Klikkaa alta tarjouspyyntö.

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019