Suosittelupalvelut matkailuyritysten markkinoinnin välineenä

24.05.2018 12:00
Eagle-talo, Kyminlinnantie 6
48600 Kotka
Finland

Aika: Torstai 24.5.2018 klo 12-16

Paikka: Eagle-talon auditorio, Kyminlinnantie 6, Kotka (1. krs)

Tilaisuus on maksuton. Mahdollisuus osallistua teoriaosuuteen myös etänä Skypen kautta. Harjoitukset ja tehtäväosio vain paikalla oleville.

 

Suosittelumarkkinoinnin (UGC eli user-generated content) merkitys korostuu palveluiden markkinoinnissa, sillä kuluttajat hyödyntävät yhä enemmän toisten kuluttajien kokemuksia tehdessään omia ostopäätöksiään. Koulutuksen aikana käydään läpi perusteet suosittelumarkkinoinnista, mitä suosittelumarkkinoinnilla tarkoitetaan ja mitä se voi palvelu- ja matkailualalla olla? Osallistuja oppii tunnistamaan yleisimmät suosittelumarkkinoinnin kanavat ja keinoja verkostojen hallintaan ja siellä läsnäoloon. Aihetta tarkastellaan läpi konkreettisin case-esimerkein yksittäisen yrityksen sekä yhteismarkkinoinnin näkökulmista. Koulutuksen aikana käydään myös perusteet TripAdvisorin käytöstä sekä sen hyödyntämisestä suosittelumarkkinoinnissa.

 

Koulutuksen teemat:

• Suosittelumarkkinointi matkailualalla

• Yleiset suosittelumarkkinoinnin ja vertaisverkostojen kanavat

• Miten aktivoin asiakkaita ennen matkaa, matkan aikana ja matkan jälkeen?

• Miksi näkyä TripAdvisorissa?

• TripAdvisorin perusteiden läpikäynti + miten hyödynnän sitä suosittelumarkkinoinnissa?

 

Huom!  Valmennuksen aikana käydään läpi TripAdvisorin toiminnallisuuksia, joten varmistathan pääsyn yrityksen TripAdvisoriin tai perustat yrityksen profiilin ennen koulutusta.

 

Ilmoittautuminen viimeistään 18.5. täällä!

 

Kouluttaja Miikka Raulo, www.flowhouse.fi. Miikka on toiminut yli 15 vuotta matkailupalveluiden kehittämisen, digitaalisen liiketoiminnan ja -markkinoinnin asiantuntijakumppanina pienistä matkailuyrityksistä Suomen merkittävimpiin matkailukeskuksiin. Miikka toimii myös Lapin yhteisessä markkinointitalossa, House of Laplandissa markkinointijohtajana, vastaten aluemarkkinoinnin strategisesta suunnittelusta, verkkopalvelujen,  digitaalisten markkinointikampanjoiden kehittämisestä sekä toteutuksesta.

Kotisivuille
Järjestäjä
Cursor Oy
0401902528
Tapahtumapaikka: 
Eagle-talo

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Evästeet

Copyright 2017