Start up passion

Startup Passion projekti on Central Baltic rahoitusohjelman rahoittama kansainvälinen kolmen maan yhteinen hanke. Cursor Oy toimii Lead partnerina ja muut partnerit hankkeessa ovat Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Tallinnan Yliopisto ja Stockholm School of Economics, Riika.

Hankkeen tavoitteena oli vahvistaa opiskelijoiden startupkulttuuria ja- ekosysteemiä Suomessa, Virossa ja Latviassa järjestämällä kolmen maan yhteisiä startup kiihdytysohjelmia opiskelijoille. Tuloksena näistä syntyi yhteensä 23 uutta yritystä, joista 2 oli kansainvälisiä startup yrityksiä. Muut tiimit jatkavat työtä ja työstävät omaa ideaa kohti oikeata liiketoimintaa. Kiihdytysohjemat sisältävät koulutusta, mentorointia, businessideakilpailun ja mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin startup tapahtumiin. 

Toteutusaika: 
01.09.2015 to 31.08.2019
Rahoittajan projektikoodi: 
CB113
Kokonaisbudjetti: 
€1 761 262
Rahoitusohjelma: 
Central Baltic Interreg IV A
Tila: 
Päättynyt
Lisätietoja: 

Viktoria Shishkova
Projektiassistentti
viktoria.shishkova@cursor.fi
+358 40 190 2516

Toimiala: 
Yrityspalvelut

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019