Sopimus & Sopimus

Kyminlinnantie 6
48600 Kotka
Finland

Sopimuskone-teknologian ja juridisten sisältöjen hyödyntäminen

 

Kuinka yrittäjä hallitsee sopimusriskit sekä luo arvoa yritykselleen hoitamalla Sopimuskoneen avulla yrityshallinnon ydinasiat ammattimaisesti?

 

Sopimuskoneen palvelun avulla yrittäjä voi laatia yritystoiminnan pöytäkirjat, työsuhteen asiakirjat ja esimerkiksi asiakassopimukset Sopimuskoneen pikavalinnoilla. Täysin uuden ja helppokäyttöisen teknologian ja juridisten sisältöjen hyödyntäminen on helppoa sopimusten ja asiakirjojen laatimiseen sekä sähköiseen allekirjoittamiseen. 

Palvelu soveltuu aina yhden hengen yrityksistä jopa pörssiyrityksiin.


Sopimustiedon kehittämän Sopimuskoneen takana on entinen poliisi ja nykyinen varatuomari Marko Teppo joka tulee kertomaan lisää asiasta. 

 

-    aika maanantai 10.12.2018  9.30 - 11.00
-    paikka Eagle talo, Kyminlinnantie 6, Kotka

Ilmoittaudu tästä mukaan kuulemaan lisää!

Järjestäjä
Cursor Oy
040 190 2500
Keywords
Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019