Satumatka productions

Perustettu: 
2006
Toimiala: 
Kulttuuri- ja tapahtumatuotanto

Satumatka tuo taidetta arkeen

Satumatkan tarina ulottuu vuoteen 2006, jolloin Satu Liikkanen aloitti sivutoimisen nukketeatteritoiminnan.  Nykyään yritys tuottaa päätoimisesti ja laaja-alaisesti erilaisia kulttuuri- ja tapahtumatuotannon palveluja.

Satumatka on mukana mm. Klamilan kalasatamassa Virolahdella pidettävän Fish & Soul –musiikkitapahtuman tuottamisessa sekä järjestää kulttuurituokioita niin lapsille kuin vanhuksille.

Yrityksen toimisto löytyy kotoa – Virolahdella sijaitsevasta upeasta vanhasta koulusta, jonka Liikkaset ovat remontoineet perin pohjin. Yritystilan maalaukset Satu on tehnyt yhteistyössä virolaissyntyisen taiteilijan kanssa.

Yrityksen toimitilat sijaitsevat Virolahden kirkonkylässä. Toimitilojen yhteydessä on Teatteri Satumatkan harjoitus- ja kotinäyttämö. Tiloja tullaan lähivuosina kehittämään myös enemmän matkailukäyttöön. Tällä hetkellä Satumatka järjestää pääosin tilausesityksiä ja kiertää esittämässä esityksiä laajalla alueella.

Kasvava osa-alue on vanhusten palvelut. ”Vanhuksille suunnattuja palveluja teen ja kehitän koko ajan enemmän. Harrastusmahdollisuuksia viedään vanhusten luo”, kertoo Satu. Yritystoimintaansa Satu kehittää jatkuvasti – parhaillaan aikeissa on myös tilojen kehittäminen matkailukäyttöön ja Suomen juhlavuoteen liittyvän nukketeatteriesityksen suunnittelu.

Yrittäjä Satu Liikkasella on monipuolinen koulutus ja kokemus kulttuurialalta: takataskusta löytyvät kulttuurituottajan (AMK), artesaanin ja nukketeatterikasvattajan tutkinnot, musiikkialan monipuoliset instrumenttiopinnot sekä gerontologisen erityisosaajan koulutus. Tavoitteena lähivuosina on ylempi amk-tutkinto soveltavasta taiteesta. Musiikkialan töistä, muusikkona toimimisesta ja erilaisista kulttuurialan tilaustöistä Satu Liikkasella on kaiken kaikkiaan 20 vuoden kokemus.

Satumatka kiertää Kymenlaakson alueella helmikuussa 2016 lasten kulttuuriviikkojen aikaan Teatteri Satumatkan nukketeatteri- ja musiikkiesityksillä SATULAUKUN SALAISUUDET ja REVONTULIKETTU sekä vauvateatteriesityksellä SATUMETSÄ SOI. Kuvassa SATULAUKUN SALAISUUDET- esityksestä Hillevi Hiiri.

”Kulttuurialalla verkostoja pitää rakentaa pitkään”, kertoo Satu, joka säveltää myös lastenmusiikkia.

Yrittäjyys on Satun juttu. ”En haluaisi muuta tehdä kuin olla yrittäjä. Yrittäminen kysyy rohkeutta ja varsinkin kulttuuripuoli vaatii paljon mutta monta tutkintoa ja monen alan tuntemus auttaa asiassa. Monta eri osa-aluetta pitää yrittäjän hallita”, sanoo Satu. ”Parasta yrittäjyydessä on asiakaslähtöinen toiminta ja tässä työssä asiakaspalaute tulee saman tien”.

Satumatka - yrittäjä Satu Liikkanen suunnittelee ja toteuttaa monipuolisia musiikkiesityksiä ja soveltavan taiteen tuokioita ikäihmisille palvelutaloihin ja päiväkeskuksiin. Esitysohjelmistosta löytyy eri vuodenaikoihin sopivia musiikkihetkiä, joissa yhdistyvät tunnelmalliset ja nostalgiset sävelmät luontokuviin.

Cursorin palveluihin Satu Liikkanen on tyytyväinen. ”Olen nyt ollut mukana aineettoman omaisuuden hyödyntämiseen liittyvässä toiminnassa”, toteaa Satu.

Tutustu yritykseen myös Facebookissa: https://www.facebook.com/satumatkakulttuuripalvelut

Valokuvat: Satumatka productions

Satu Liikkanen

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019