Salpapolun alkupiste siirtyy Harjun oppimiskeskukseen

Salpapolun alkupiste siirtyy Virolahden Siikasaaresta Harjun oppimiskeskukseen

Virolahden kunnanvaltuuston tuore päätös lyhentää Salpapolun reittiä toteuttaa Salpapolun retkeilyreitin kehittämissuunnitelman tavoitteita hyvin ja luo samalla hyvät edellytykset Harjun Oppimiskeskuksen matkailupalveluille.

Salpapolun retkeilyreittiä on jo usean vuoden ajan kehitetty yhdessä Virolahden ja Miehikkälän kuntien edustajien kanssa ns. Salpapolkutyöryhmässä, asiantuntijana työryhmässä on mukana myös Kymenlaakson Virkistysalueyhdistys. Salpapolun reitti ja sen museokohteet, Harju, taukopaikkaverkosto sekä sotahistoriakohteet maastossa muodostavat sisällöltään Suomessa erityislaatuisen retkeily- ja vaelluskohteen. Salpapolku valittiin vuonna 2016 Vuoden Retkikohde -äänestyksessä kymmenen finalistin joukkoon, Punkaharjun voittaessa tuolloin tittelin. 

Salpapolku on yksi Kotka-Haminan seudun olemassa olevista kohteista, jonka merkitys on kasvanut luontomatkailun trendin ja palvelujen kysynnän kasvun myötä. Kävijämäärät Salpapolulla ovat kasvusuunnassa ja uuden kehittämissuunnitelman myötä retkeilijöille tulee parempia reittivaihtoehtoja ja myös pyöräilijät otetaan huomioon. Cursor Oy:ssä Salpapolun kehittämissuunnitelma on osa Matkailun aktivointi Kaakon maaseutualueita -hanketta.

Lisätietoja; Taini Rajala, puh 040 190 2566  ja Kari Taimisto, puh. 050 190 2548

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019