Saammeko tulla teille päiväksi töihin 22.11.?

kutsu_cursorilainen_kylaan_22.11.png

Saammeko tulla teille päiväksi töihin 22.11.?

Meille cursorilaisille on tärkeää tuntea seudun yrityksiä mahdollisimman monipuolisesti. Meiltä löytyy myös monenmoista osaamista ja roppakaupalla motivaatiota. Siispä: saammeko tulla teille päiväksi töihin 22.11.2017?

Kaipaatteko keskustelukumppania yrityksen muutostilanteeseen? Tai kelpaisivatko vinkit sosiaalisen median hyödyntämiseen? Ehkä lähestyvään joulusesonkiin tarvittaisiin vielä yksi kiireapulainen?

Kerro meille millaiselle osaamiselle tai näkökulmalle teillä olisi tarvetta päiväksi 22.11.

Käymme ne läpi ja yhdistämme sopivat tarpeet & sopivan cursorilaisen parhaamme mukaan. Jos et ole ihan varma, millaista osaamista kaipaat, mutta kiinnostuit tarjouksesta, jätä yhteystiedot ja kerro tarkemmin niin otamme sinuun yhteyttä.

Täytäthän lomakkeen 29.10. mennessä tästä linkistä:

https://www.cursor.fi/kutsu-cursorilainen-kylaan

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019