Risteilijä Artania täyttää Kantasataman

Artania risteilijä

 

Kotkan-Haminan seudun risteilijäkesä jatkuu 2. heinäkuuta saksalaisella M/V Artanialla.
- 230-metrinen Artania on suurin risteilijä, joka Kantasatamassa on koskaan käynyt, kertoo myyntipäällikkö Petra Cranston Cursorilta.

- HaminaKotka Satama Oy:ssä iloitaan, että risteilyliikenteeseen tehdyt pitkäjännitteiset panostukset ovat alkaneet tuottaa hyvää tulosta. M/V Artanian kaltaiset alusvierailut antavat erinomaisen pohjan jatkolle, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Naski.

Artania on valmistunut Helsingissä 1984 Wärtsilän telakalla. Saksan Kielistä 24.6. lähtenyt alus pyörii Itämerellä. Kotkaan se tulee Tallinnasta aikataulun mukaan kello 8 ja lähtee kello 17 Kronstadtiin Venäjälle. Alukseen mahtuu noin 1 200 matkustajaa.  Miehistöä on noin 530.

- Alus tuo saksalaisia matkustajia, jotka haluavat palvelua omalla kielellään. Olemmekin panostaneet kevään aikana saksan kielen opiskeluun ja kertaamiseen. Kaikki retket tehdään saksan kielellä, Petra Cranston kertoo. Laivan kotisivuilla painotetaan, että aluksen kieli on saksa, eikä englanninkielistä ohjelmaa ole tarjolla.

Kotkassa retkiä on tarjolla Langinkosken keisarilliselle kalastusmajalle, Kotkan ja Haminan kierroksia sekä veneretki itäiselle Suomenlahdelle. Kotkan puistoihin tutustutaan opastetusti kävellen. Suomalaiseen luontoon pääsee Pyhtäälle Valkmusan kansallispuistoon.

- Tällä hetkellä tiedossa ei ole lopullista myytyjen retkien määrää. Mutta esimerkiksi Valkmusaan pyydettiin iltapäivään uusi retki, koska aamun retki möi jo hyvissä ajoin loppuun, kertoo tuotantopäällikkö Birthe Suni retket toteuttavasta Kristina Cruisesista.

Artanian jälkeen seuraavaksi Kantasatamaan odotetaan 17.7. ennakkotiedoista poiketen Hebridean Sky -alusta. Se on pieni, runsaan sadan matkustajan luksusalus, joka tekee risteilyjä muun muassa Etelämantereelle.

(Kuva: https://www.phoenixreisen.com/)

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019