RELAX -lopputilaisuus Karhulan jokipuistossa

Aurinkoinen kesäsää houkutteli viime lauantaina 20.5. Karhulan jokipuistoon parisen sataa kävijää "Kymijoki - virtaa kesään" -tapahtumaan. Kymi Relax-teltalla esiteltiin suurelle yleisölle Relax-verkoston toimintaa ja aikaansaannoksia -elämysmatkailutuotteita.

Relax-hankkeen lopputilaisuus järjestetiin Kymi the River -yhdistyksen organisoiman koko perheen tapahtuman yhteydessä. Kymi the River -yhdistykseen kuuluu 13 aktiivista Relax-toimijaa, joista 10 on liittynyt tänä keväänä. Tapahtumassa keskusteltiin Relax-verkoston aktiivitoimijoiden kanssa siitä, kuinka he ovat kokeneet toiminnan alkutaipaleen (työpajat, teemapäivät, koulutukset), tuotepakettien pilotoinnista ja minkälaisia toivomuksia heillä on toiminnan jatkosta hankkeen päättymisen jälkeen. Relax-verkoston toimijat eivät katsoneet tarpeelliseksi uuden yhdistyksen, osuuskunnan tai muun organisoitumisen luomista ja hankkeen päättymisen jälkeen liikunta- ja hyvinvointiverkoston toiminta jatkuu Kymi the River -yhdistyksen / verkoston alla.

Hankkeessa kehitettyä usean toimijan yhteistä elämysmatkailutuote esitettä, voi kuitenkin jokainen palvelun tuottaja käyttää tuotteidensa markkinoinnissa ja myynnissä. 

Lisätietoa: 
RELAX - Kaakko135° -hanke
Asiantuntija Anne Fransas, Cursor Oy, puh. 040 190 2518

RELAX - Kaakko135° –projektin tavoitteena on kehittää ja pilotoida verkoston toimintamalli ja luoda puitteet uusien innovatiivisten palvelukonseptien luomiseksi seudulla toimivien liikunta- ja hyvinvointialan yritysten välille ja aikaansaada uudenlaisia toimialoja yhdistäviä liiketoimintamalleja, synnyttää kommunikaation menetelmät sekä verkoston jäsenten välille että sidosryhmiin. 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018