#Rekryrakkaus sytyttää kipinän yritysten ja osaajien välille Sanomatalossa

Asetelma uusille suomalaisille menestystarinoille on valmis, kun yritykset ja eri puolilta Suomea kutsutut opiskelijat ja nuoret asiantuntijat kohtaavat! Kotkan-Haminan seudulta saapuu perjantaina 13.10. bussilastillinen yrityksiä keskelle Helsinkiä etsimään uusia osaajia. Tuolloin järjestetään #Rekryrakkaus-tapahtuma Sanomatalon mediatorilla klo 11-17.

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy on kutsunut tilaisuuteen vastavalmistuneita tai opintojensa loppupuolella olevia opiskelijoita ja työelämänsä hiljattain aloittaneita asiantuntijoita. Kutsuttujen joukkoon kuuluvat myös mahdolliset paluumuuttajat, joita kotiseuturakkaus ja valmiit verkostot kutsuvat takaisin kotikonnuille. Mediatori on kuitenkin kaikille avoin, joten satunnainen ohikulkijakin voi löytää tilaisuudesta uudet koordinaatit tulevaisuuteen.

Tapahtumassa osaajia etsivät suurin suomalaisomisteinen rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimisto Sitowise, datakeskuksen Haminaan avannut Google, teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran insinööripalveluja tarjoava Rejlers, suomalainen CAD-ohjelmistotalo Kymdata, mekaniikan suunnittelupalveluihin ja projektien johtamiseen keskittynyt Enmac Oy sekä merikaupunki Kotka.

Tapahtumayhteistyössä on mukana Savonlinja. Tapahtuman järjestää Cursor.

Tervetuloa seuraamaan yritysten ja osaajien kohtaamista! 

Aika ja paikka:
perjantai 13.10.2017 klo 11-17, Sanomatalon Mediatori, Helsinki

Lisätiedot: www.visitkotkahamina.fi/rekryrakkaus

 

Marianne Mokkala-Räty
Yhteisötuottaja/Tapahtumavastaava
p. 040 190 2535
marianne.mokkala-raty@cursor.fi

 

Toomas Lybeck 
Yhteyspäällikkö
p. 040 190 2571
toomas.lybeck@cursor.fi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018