Rankin vanha kasarmi 1917

Rankin vanha kasarmi herää uuteen aikaan. 

Haemme kasarmin tiloihin yhteistyökumppaneita yrityksistä, käsityöläisistä ja yhdistyksistä. Kasarmin huoneet toimivat hyvin myyntipaikkoina matkamuistoille, käsitöille yms. Tiloissa voi järjestää myös tapahtumia. Kasarmin sisätilat kuuluvat kaikkien Rankissa järjestettävien opastuskierrosten reitille. Kun kasarmilla on aktiivista toimintaa, se voidaan pitää avoinna kaikille saaressa vieraileville. Etsimme toimijoita, joille voimme tarjota tilat koeajaksi vaikka veloituksetta - sopimuksen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä - Rankin saari on täynnä mahdollisuuksia. 

Kauppatapa: 
Vuokraus
Pinta-ala: 
1000 m²
Hinta: 
0-500 €/kk + sähkö
Tilatyyppi: 
Tuotantotila
Liiketila
Kohteen osoite: 
Rankki
Yhteystiedot: 
Kai Savolainen
Kotkan Saaret Oy
+358 44 055 7498

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019