Rakkaus kasvuun ja uudistumiseen

Kirkkokatu 20
48100 Kotka
Finland

Rakkaus kasvuun ja uudistumiseen
 

Ma 11.2. klo 11.30-13.00

Monitoimitila Xlab, Kirkkokatu 20 Kotka

Tervetuloa nauttimaan lounaskahvit Rakkausviikon yritystapahtumaan! Mistä syntyy rakkaus yrittäjyyteen, kasvuun ja kehittämiseen? Miten rakkaus näkyy työelämässä, oppimisessa ja uudistumisessa?


Tapahtuma järjestetään osana Kotkan kaupungin Rakkausviikkoa juhlistaen kaupungin uusia arvoja: reiluus, rakkaus ja rohkeus. Olet sitten yrittäjä, kehittäjä, johtaja tai vaikuttaja, tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja uudistamaan työelämää ja seudun yrityspalveluita!  

Ohjemassa mm.

  • Ajankohtaisia uutisia yrittäjyydestä, kehittämisestä, yhteistyöstä ja oppimisesta
  • Tietoiskuja tarjoavat Cursor Oy, Kymen Yrittäjät ja työelämäuudistaja Riitta Hyppänen

PS. Rakkaus on tehty jaettavaksi, kutsu ystäväsi mukaan! 

Ilmoittaudu tästä mukaan 

Rakkausviikon yritystapahtumat järjestävät yhdessä Cursor, Kymenlaakson Yrittäjät, Kymenlaakson kauppakamari, Ekami, Kotkan Kauppatie ja Henry

Katso muut Rakkausviikon yritystapahtumat

 

Järjestäjä
Cursor Oy
040 190 2500
Keywords
Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on ikärajaton

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019