• Pyhtäänlinna yritystalo havainnekuva

Pyhtäänlinna

Kiinteistö Oy Pyhtäänlinna

Loistavalle paikalle hyvien kulkuyhteyksin päähän Pyhtään Huutjärvelle rakentuu uudenlainen kerrostalo, jossa yhdistyvät kerrostaloasuminen ja palvelut. Pyhtäältä matkaa Helsingin ydinkeskustaan on vain reilu tunti ja Kotkan saarelle hurauttaa E18 moottoritietä pitkin noin 20 minuutissa. 

Kuusikerroksisen talon neljä ylintä kerrosta on varattu asuinkäyttöön ja kahteen alimpaan kerrokseen sijoittuvat Pyhtään kunnanvirasto, Pyhtään seurakunta sekä erikokoisia liike- ja toimistotiloja. 

Katutason toimitilat varattavissa nyt!

Etsimme 1. kerroksen liike- ja toimistotiloihin vuokralaisia. Tiloja on vielä mahdollisuus muokata yrityksen tarpeita vastaavaksi. Yksittäisiä tiloja on myös mahdollisuus jakaa useamman yrittäjän kesken ylimääräisten neliöiden välttämiseksi ja kustannussäästön aikaansaamiseksi. Tule sinäkin osaksi Pyhtäänlinnan yritysyhteisöä! 

Tilat valmistuvat vuoden 2019 loppuun mennessä.

Kiinnostuitko? 

Ota yhteyttä niin kerromme lisää! 
Kati Kolari 
Kiinteistöpäällikkö
kati.kolari@cursor.fi 
040 190 2504
 

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019