Posso ja yritykset houkuttelevat Kotkaan

Taste to Kotka kampanjakuva

 

Taste of Kotka eli Kotkan maku -rekrytointitapahtuma tuo Lappeenrannasta bussillisen LUT-yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun (Saimia) opiskelijoita tutustumaan kotkalaisiin työpaikkoihin ja paikallisherkkuun eli possoon. Päivän aikana opiskelijat käyvät Sulzer Pumps Finlandilla ja Kotkamillsillä.  Bussimatkalla Kotkasta työpaikan löytäneet LUT-alumnit kertovat kaupungista ja sen sielunelämästä. Myös Merikeskus Vellamon näyttelyissä piipahdetaan.

Iltapäivällä on pienimuotoiset rekrytointimessut Eagle-talolla, jossa joukko yrityksiä kertovat yrityksestään, työpaikoistaan ja lopputyöpaikoistaan (gradu, diplomityö). Mukana ovat Juhani Haavisto Oy, Pöyry Finland Oy, Kymdata Oy/Cadmatic Oy, Andritz, Oy, Rejlers Oy ja Stora Enso Oyj (Sunilan tehdas). Koska LUT-yliopisto ja Saimia ovat hyvin kansainvälisiä oppilaitoksia, yritykset tarvittaessa esittäytyvät englanniksi.

Tapahtuma tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tutustua osaajatarjontaan ja tarvittaessa tehdä rekrytointeja tai tarjota harjoittelupaikkoja tai päättötöitä opiskelijoille. Nuorille osaajille rekrytointitapahtuma tarjoaa vastavuoroisesti ainutlaatuisen tilaisuuden markkinoida omaa osaamistaan ja luoda kontakteja Kotkan seudun työnantajiin.

Tapahtuman järjestävät Cursor, LUT-yliopisto, Saimaan ammattikorkeakoulu ja osallistuvat yritykset.

Lisätietoja:

Markkinointiasiantuntija Heli Toikka, Cursor Oy, heli.toikka@cursor.fi, p. 040 190 2505

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019