Pop Up -kontit tarjosivat Sannalle tien itsensä työllistämiseen

”Kokeilu oli erittäin onnistunut”, toteaa Katariinantorin Pop Up-konteissa yritysideaa testannut Sanna Keikkala. ”Päätimme sisareni Jaana Elorannan kanssa kokeilla, miten kukat ja kosmetiikkatuotteet käyvät kaupaksi Kotkan keskustassa.  Tarvitsimme vain ilmaiset tilat ja taloudellisesti turvallisen ympäristön kokeilun toteuttamiseen”, kertoo Sanna.

Toinen tavoite, jonka Sanna saavutti Pop Up-kontissa, oli itsensä työllistäminen. Aiemmin majoituspalvelujen myyminen tarjosi hänelle hyvän toimeentulon, mutta työ päättyi markkinatilanteen muututtua seudulla. Sannasta tuli osa-aikaisesti työtön.

”Minulla ja sisarellani on molemmilla omat siivousyritykset. Tilanne on kuitenkin se, että työn kannattavuus on merkittävästi laskenut, eikä siivousala tarjoa täyttä toimeentuloa. Haluamme laajentaa yritystoimintaa kasvien myyntiin”, sanoo Sanna.

”Katariinantorin kokemusten innoittamina jatkamme kukkakauppaa aluksi Karhulan varastoltamme käsin. Sitten otamme osaa Kouvolan keskustassa järjestettävään Pop Up-tapahtumaan. Sen jälkeen avaamme liikkeen Kotkan keskustaan – tarjontaan tulee kuulumaan kukkien lisäksi lahjatavaroita ja ehkä myös pieni kahvilanurkka”, Sanna paljastaa.

Vaikka lämmön säätely on metallisissa konteissa pienimuotoinen haaste, Sanna jäi tyytyväiseksi yrityskokeiluun.

”Kylmällä ilmalla konttia on lämmitettävä tehokkaasti ja heti kun aurinko alkaa paistaa ikkunasta sisään tulee kuuma. Muuten kontit ovat olleet loistava paikka yritystoiminnan testaamiseen”, kiittää Sanna.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019