Pirjo yrityskehityksestä

Olen

Pirjo Kuusela. Minulla on kaksi kotia sekä Haminassa että Lappeenrannassa. Elämääni jakaa aviomieheni. Poikamme on aikamies ja hänen ja puolisonsa työ ja koti on Helsingissä.

Toimin Cursorissa

Yrityskehityspäällikkönä

Työpäivääni kuuluu

Työpäivistäni yksikään ei ole toisensa kopio. Tehtäviini kuuluu laidasta laitaan toimintaa yritysten ja sidosryhmien kanssa.

Parasta työssäni

On sen vaihtelevuus ja että työtä voi tehdä upeiden tyyppien kanssa.

Parhaillaan askarruttaa…

Nopea ja rankka jatkuva muutos tehtäväkentässäni pitää hereillä. Joskus haastavaa on alati uuden oppiminen ja entisestä pois oppiminen. Se on kuitenkin tässä tehtävässä välttämätöntä. Suhtaudun tilanteeseen avoimin mielin.

Vapaa-aikana

Vietän paljon aikaa läheisteni ja ystävieni kanssa. Vapaa-ajanviettotapoja värittää sopivasti vuodenaikojen vaihtelu. Olen erittäin iloinen jos vapaahetkinäni koiraystäväni pistäytyvät luonani. Luonnossa liikkuminen, veneily ja reissut kuuluvat kuvaan. Vapaa-ajan vieton tärkeä ja rakas kiintopiste on vapaa-ajan kotimme.

Kysy minulta

Työkseni etsin vastauksia kaikkeen yrityselämään liittyvään. Minulla on vahvat verkostot, joiden ehdotukset vastauksiksi ovat käytettävissäsi.

Mottoni

Kyllä lähtee!

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019