Pieni luksusalus Hebridean Sky risteilee Kotkaan

Hebridean Sky alus

 

Noin 110 matkustajan Hebridean Sky saapuu Kotkan Kantasatamaan 17. heinäkuuta. Kun edellinen risteilyalus Artania täytti Kantasataman, mahtuu 91-metrinen luksusristeilijä hyvin laituriin.

Alus on valmistunut Italian Carrarassa 1991. Brittiläisen varustamon 1C-jääluokan alus risteilee muun muassa Etelä-Mantereelle. Kotkaan alus tulee ensimmäistä kertaa.

- Alus on pieni, mutta sen luksusmatkustajat ovat tottuneet samaan rahoilleen vastinetta. Kolmisen vuotta sitten se remontoitiin 10 miljoonalla dollarilla, mikä kertoo tasosta, kertoo myyntipäällikkö Petra Cranston.

Risteilijöille on tarjolla kierroksia Langinkoskella, Vellamoon ja Kotkansaarella. Kotkassa alus vain piipahtaa, sillä se saapuu Pietarista kello 8 ja lähtee eteenpäin Maarianhaminaan klo 14. Aberdeenistä Skotlannista lähtenyt alus päättää risteilynsä Lontooseen.

(Kuva www.noble-caledonia.co.uk)

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019