Pelillisiä hyvinvointi- ja terveyssovelluksia seudulta esillä Future Care 2017 -tapahtumassa Helsingissä

Future Care 2017

Seudun osaaminen esillä Future care -tapahtumassa

Sosiaali- ja terveydenhuollon teknologiaforum Future Care 2017 tarjoaa kohtauspaikan sosiaali- ja terveydenhuoltoalan päättäjille, vaikuttajille ja palveluntarjoajille. Ammattitapahtumassa kootaan yhteen edistyksellisen terveysteknologian yritykset ja innovaatiot sekä tulevaisuuden visiot.

Future Care 2017 tarjoaa workshopeja, ammattilaisseminaarin, ajankohtaisen ratkaisunäyttelyn sekä verkostoitumismahdollisuuksia.

Yritysnäyttelyn osastolla 10 ovat esillä Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:n ja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Xamk Oy:n kanssa kolme terveysteknologia- ja hyvinvointialan yritystä:

  • Goodlife Technology Oy
  • Seniorsoft Oy
  • Jälkipoltto Oy

Yhteisosastolla esitellään yritysten pilotoimia terveys- ja hyvinvointialan sovelluksia sekä Xamkin opiskelijoiden kehittämiä pienpelejä ikäihmisille ja muistisairaille. Sovelluksia ja pelejä on toteutettu GAHWA – Games and Apps for Health and Wellbeing -hankkeessa yhteistyössä julkisen ja yksityisen terveydenhuollon, peli- ja teknologia-alan toimijoiden sekä startup-yrittäjien kanssa. Uudenmaan Liiton ja Euroopan aluekehitysrahaston rahoittaman hankkeen toteutusaika on 1.5.2015-31.12.2017.

Messut ovat avoinna keskiviikkona 25.10. kello 9.00-16.00 ja torstaina 26.10. kello 10.00–16.00. Tapahtuman internetsivut ja kävijärekisteröityminen osoitteessa www.futurecare.fi

Lisätietoja:

projektipäällikkö Sauli Kivikunnas, Cursor Oy

p.  040 190 2515, sauli.kivikunnas@cursor.fi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018