Parempi pakkaus -seminaari 4.12. Pyhtäällä

Parempi pakkaus seminaari 4.12.19

 

Parempi pakkaus – puhtaampi maailma -seminaarissa 4.12. Pyhtään Stockforsissa etsitään uusia yhteistyökuvioita, tuoteideoita ja tekijöitä. Eteläkymenlaaksolaisilla toimijoilla on valmiina ainutlaatuinen materiaali ja laajat markkinat mutta uusia tuotteita ja tuottajia voisi olla enemmänkin. 

Maksuton tilaisuus tarjoaa uutta tietoa ja verkostoitumismahdollisuuksia kaikille pakkausalan toimijoille ja siitä kiinnostuneille. Kohdejoukkona ovat erityisesti muovittomien tai biohajoavien pakkausten ja esim. kertakäyttöastioiden kehittäjät, raaka-ainetuottajat ja valmistajat sekä alan viranomaiset.

OHJELMA

LO 9–11.15 IDEAMYLLY
Yritysten, rahoittajien ja tilaisuuden puhujien etukäteen sovitut tapaamiset.  

KLO 11.15–12.00
XAMK:n opiskelijoiden pakkausteknologiaan liittyviä ideoita sekä Huutjärven koulun oppilaiden ympäristöystävällisiä ideoita

KLO 12 LOUNAS

KLO 13-16 EKOLOGISTA PAKKAUSLIIKETOIMINTAA MAAILMAN HUIPULTA
Ympäristönmuutoksen professori Atte Korhola, Helsingin yliopisto
Kehitysjohtaja Päivi Suutari, Kotkamills Oy
Aleksi Uusitalo, Pyroll Oy
Toimitusjohtaja Carl-Erik Guttormsen, Colombier Finland Oy
Koulutusalajohtaja Petteri Ikonen, XAMK
Senior Manager, Sami Puttonen, Kemira, Pulp & Paper 

KLO 16 COCKTAILIT
XAMK:n opiskelijoiden ideoiden palkitseminen 

Lue lisää ja ilmoittaudu. 

Tapahtuman järjestävät Pyhtään kunta, Cursor Oy, Kotkamills Oy, Colombier Finland Oy Kemira, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK ja Pyroll Oy. Seminaarissa on mahdollista keskustella yhteistyömahdollisuuksista alan toimijoiden kanssa varaamalla aika henkilökohtaiseen tapaamiseen.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019