Pajatie 69, 48600 KOTKA

Vuokralle tarjotaan Karhulan teollisuuspuistossa sijaitsevasta toimistorakennuksesta (6 kerrosta) erikokoisia toimistotiloja. Mahdollista vuokrata esim. yksi huone tai vaikka koko kerros. Vuokra määräytyy vuokrattavan tilan koon mukaan 5-8,00 euroa/m². Vuokraan sisältyy sähkö, lämpö ja vesi. Rakennuksessa on kaksi hissiä. Kaikissa kerroksissa yhteiset sos.tilat. Kysy lisää, katsotaan sinulle ja yrityksellesi sopivat toimitilat.

Kauppatapa: 
Vuokraus
Pinta-ala: 
Eri kokoisia tiloja 30 m² ylöspäin
Tilatyyppi: 
Toimistotila
Kohteen osoite: 
Pajatie 69, 48600 KOTKA
Yhteystiedot: 
Markku Lauronen
KotiSatama LKV / Kotkan Kiinteistökeskus Oy
+358 44 529 6000

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019