Oletko digitaalisuuden ja sähköisen markkinoinnin asiantuntija?

Cursorin henkilökuntaa ulkona

 

Oletko digitaalisuuden kehittäjä ja sähköisen markkinoinnin asiantuntija? Jos olet, tule mukaan Cursorin ammattilaisten tiimiin! Haemme määräaikaista projektipäällikköä  Kymenlaakson matkailun digiloikka -hankkeeseen. 

Kymenlaakson matkailun digiloikka on maakunnallinen hanke, jossa Cursorin tavoitteena on Kotkan – Haminan seudun digitaalisen saavutettavuuden kehittäminen ja sähköisen markkinaosuuden kasvattaminen. Tämä tapahtuu huomioimalla Visit Finlandin Suomen Digitiekartta ja EU-direktiivi julkisten verkkosivustojen saavutettavuus. Digitaalisuuden kehittämisen lisäksi hankkeessa vahvistetaan maakunnallista matkailuyhteistyötä, mikä näkyy mm. maakunnallisen Advisory Boardin toiminnan käynnistymisellä. EAKR-rahoitteista projektia hallinnoi XAMK, osatoteuttajia ovat Cursor Oy ja Kouvola Innovation Oy.

Hankkeen projektipäällikkö toimii Cursorin matkailutiimissä, ja raportoi matkailujohtajalle.

Tulosten saamiseksi sinulla on projektinhallinnan taitoja, kehittämislähtöisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta matkailutoimialan kehittämiseen digitaalisuuden keinoin. Osaat analysoida ja hyödyntää markkinoinnin dataa sekä ottaa käyttöön uusia työkaluja. Suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaamisesi on sujuvaa. Myös muusta kielitaidosta on etua. Työtapasi on oma-aloitteinen, itsenäinen, aktiivinen ja myynnillinen. Sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2020 saakka ja osa-aikatyön määrä on 55 %. Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy. Aloitus sopimuksen mukaan.

Hae 28.10. klo 15 mennessä sähköpostillacarina.pulkkinen@cursor.fi. Kerro samalla palkkatoiveesi. CV sekä tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun valituilta. H

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor on tuottanut elinkeino- ja kehittämispalveluita Pyhtään, Kotkan, Haminan, Virolahden ja Miehikkälän kunnille menestyksekkäästi jo yli 30 vuotta. Seudulla on n. 80 000 asukasta ja n. 6 000 yritystä. 

Lisätietoja: 

Matkailujohtaja Kati Paasi, puh. 040 190 2518

Henkilöstöpäällikkö Carina Pulkkinen, puh. 040 190 2502

www.cursor.fi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019