Ohjelmistorobotiikan rekrytointiohjelma - Vastaus tulevaan osaajatarpeeseen

Ohjelmistorobotiikka mainos

 

Tarvitseeko yrityksesi ohjelmistorobotiikkaan erikoistuneita osaajia kasvattamaan yritysten tuottavuutta, parantamaan laatua ja palvelua? Nyt on loistava mahdollisuus varautua tulevaisuuden osaajatarpeeseen jo hyvissä ajoin. Ensimmäistä kertaa toteutettavan rekrytoivan koulutusohjelman kautta yritykset voivat rekrytoida ja kouluttaa uusia osaajia mm. seuraaviin rooleihin: RPA-analyytikko, RPA-ohjelmistoasiantuntija, RPA-vaatimusmäärittelijä, RPA-projektipäällikkö, RPA-prosessikehittäjä. Osallistujat työskentelevät kokopäiväisesti yrityksessänne ja saavat samalla noin 20 päivän kattavan koulutuksen alan parhaimmilta asiantuntijoilta.

Rekrytointiohjelma käynnistyy kesäkuussa 2019. Käy tutustumassa tarkemmin ohjelmaan.

Kerro rekrytointitarpeestasi meille ja autamme yritystäsi löytämään teille soveltuvan osaajan!

Ota yhteyttä: Business Manager Kaakkois-Suomi, Mirja Hosionaho, puh. 044 238 2144, mirja.hosionaho@saranen.fi 

Toteutamme ohjelmistorobotiikan rekrytointiohjelman yhteistyössä Ohjelmisto- ja e-Business ry:n sekä kouluttajakumppanimme Knowit:n kanssa. Alla tyytyväisen asiakkaamme ja kouluttajakumppanimme kokemuksia rekrytointiohjelmista.  

Tiivis kumppanuus Sarasen kanssa on mahdollistanut Knowit:ille uusien osaajien kasvattamisen

”Olemme rekrytoineet Sarasen koulutusohjelmien kautta uusia tulevia testiautomaatio- ja ohjelmistokehityksen osaajia jo yli 15 vuoden ajan. Olemme saaneet motivoituneita ja oppimisesta innostuneita osaajia, joilla on ollut jo aiempaa taustaa ja osaamista alalta. Rekrytointiprosessi on ollut tehokas, kun olemme saaneet haastatteluun kriteeriemme pohjalta jo valmiiksi evaluoidut hakijat. Olemme myös ideoineet yhdessä Sarasen kanssa uusia koulutusohjelma-aihioita vastaamaan yritysten rekrytointitarpeita. Nyt ensimmäistä kertaa toteutettava ohjelmistorobotiikan -rekrytointiohjelma on uusi avaus, jolla haluamme yhdessä varmistaa tuottavuuden kasvua ja toiminnan tehostamista automatisoinnin kautta. Odotamme innolla uusia kyvykkäitä osaajia, jotka pystyvät tunnistamaan ohjelmistorobotiikan käyttökohteet sekä yhdistämään prosessiajattelun ja teknologian mahdollisuudet."

Toimitusjohtaja Ville Särmälä Knowit

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019