NYT-palvelu kiittää ja kertoo tuloksista

Cursor oy:n hallinnoima NYT-palvelu (Nuorten Yritysten Tuki) on tuottanut toiminta-aikanaan liikkeenjohdollisia yrityskehityspalveluja Kotkan-Haminan seudun 0 – 3 -vuotiaille yrityksille tavoitteen ollessa yritysten nopeampi kasvu, kannattavuus ja työllistävyys.

Palvelu on avustanut 154 Kymenlaaksolaisen yrityksen kasvua ja kehittymistä. Erityisesti yritysten talouslähtöiseen johtamiseen on panostettu. Palvelun tavoite oli avustaa yrityksiä ns. kuolemanlaakson yli. Tässä onnistuttiin, sillä peräti 97% palvelua hyödyntäneistä yrityksistä on yhä toiminnassa. Palvelupäällikkö Mika Saarinen on hyvin tyytyväinen tuloksiin. ”Tuomalla nuorten yritysten käyttöön kasvuyritysten johtamismalleja, saadaan yritykset kehittymään nopeammin ja oikealla tavalla. Tämä on hyvin ratkaisevaa monelle haasteita kohtaavalle yritykselle.”

Projektimuotoinen NYT-palvelu loppuu nyt marraskuun lopussa, mutta osa projektin toimintatavoista siirtyy Cursorin yritysneuvonnan perustoiminnoiksi. Jatkossa uusi Cursorin perusyritysneuvonnan ja koulutuksen läpikäynyt yritys kontaktoidaan kuuden kuukauden kuluttua yrityksen perustamisesta. Seuraavan kerran vuoden kuluttua perustamisesta ja vielä kahden vuoden kuluttua. Tavoite on, että uusi yritys saa koko ajan aktiivista kasvua ja kehittymistä tukevaa neuvontaa.

Palvelupäällikkö Mika Saarinen kiittää kaikkia mukana olleita yrityksiä ja henkilöitä ja toivottaa oikein hyvää menestystä myös tulevaisuudessa.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018