NY Uskalla yrittää -finaali 8.-9.5.

Sit-Malum NY-yritys

 

Suomen merkittävin nuorten yrittäjyyskilpailu, NY Uskalla Yrittää -finaali kerää yli 220 nuorta ja heidän 80 NY-yritystään Helsinkiin 8.-9.5.2019. Finaali on Suomen mestaruuskilpailu. Toisen ja korkea-asteen voittajat edustavat Suomea Euroopan mestaruuskilpailuissa kesällä 2019.

Helsingissä peruskoulun Suomen mestaruudesta taistelee 27 NY-yritystä ja toisen asteen mestaruudesta 40 NY-yritystä. Nuoret ovat pyörittäneet tämän lukuvuoden ajan oikealla rahalla toimivia NY-yrityksiään peruskoulussa ja toisella asteella NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa ja korkea-asteella NY Start Up -ohjelmissa, osana opintojaan. 

Kotka-Haminan seudulta kilpailuun osallistuvat EME NY Vehkalahden koulusta, Sit-Malum NY Ekamin Haminan kampukselta ja Lepäämö NY Karhulan lukiosta. EME NY tekee ekologisesti koirien vaatteita ja lemmikkieläimien leikkikaluja.  Ekamin Sit-Malum NY valmistaa tulevaisuuden muodilla varustettua uudelle sukupolvelle suunnattua vaatemallisto. Lepäämö NY tekee puusta puhelinparkkeja eli puhelimille laatikoita, joilla pyritään vähentämään puhelimen käyttöä iltaisin.

Keskiviikkona 8.5. Kauppakeskus Kampissa Helsingissä pääset tutustumaan nuorten yrityksiin NY-messuilla. 

Tutustu tämän vuoden finalisteihin

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019