Nöyrällä ja iloisella mielellä Googlen uutisesta

Googlen toimitusjohtaja Sundar Pichai ja Cursorin David Lindström

 

Moni on jo mediasta huomannut, että Google toukokuussa julkaistun 600 miljoonan euron lisäksi investoi toiset 600 miljoonaa euroa Haminaan. Yhteensä siis 1,2 miljardia euroa – mieletön juttu seudullemme! Tällaisesta uutisesta voi vain olla nöyrällä ja iloisella mielellä. Iho meni kananlihalle, kun olin paikan päällä kuulemassa uutista. Lämmin kiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana tämän mahdollistamassa!

Cursorin toimitusjohtajana minulla oli ilo ja kunnia osallistua ja osaltani edustaa Kotkan-Haminan seutua Työ- ja elinkeinoministeriön tilaisuudessa Helsingissä. Siellä oli myös suuri kunnia päästä tapaamaan Googlen toimitusjohtaja Sundar Pichai. Tämä on kaikki osoitusta siitä, että sekä Kotkan-Haminan seutuun että Cursoriin luotetaan. Vaikka lopullisen päätöksen on tehnyt Google, olemme kaikki osaltamme olleet vaikuttamassa sen muodostumiseen. Olemme olleet oikeissa pöydissä mukana, ja niihin pyrimme vastaisuudessakin.

David Lindström, toimitusjohtaja
Cursor Oy

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019