Myynti kasvuun somemarkkinoinnilla ja -mainonnalla

Kotka
Finland

Myynti kasvuun somemarkkinoinnilla ja -mainonnalla

Aika: keskiviikkona 16.9. klo 9.00 - 11.30 (jatkuu WorhShopissa klo 12.15 - 15.00)
Paikka: Webinaari
Kohderyhmä: aloittavat ja toimivat yritykset
Asiantuntija: Taneli Katila, IdealDigi

Oletko tehnyt somemarkkinointia jo jonkun aikaa, mutta kaipaat parempia tuloksia? Tässä oikeasti käytännönläheisessä luennossa opit kohdentamaan markkinointia ja mainontaa yrityksesi kannalta tärkeimmille kohderyhmille. Tämän lisäksi opit konkreettisten ideoiden avulla tekemään parhaiden käytäntöjen mukaista markkinointia ja mainontaa sosiaalisessa mediassa, jonka avulla tavoitat kohdeyleisösi tehokkaasti.

Webinaarin jälkeen on mahdollisuus osallistua Playground -hankkeen järjestämään WorkShoppiin klo 12.15-15.00. Siinä syvennetään aamupäivän aiheita ja tehdään käytännön harjoituksia. Haluatko oppia tekemään edistyksellisiä ja toimivia mainoksia Facebookin mainostyökaluilla tai oppia editoimaan kuvia ja videoita omalla älypuhelimella? Koulutus on yhdistettävissä myös yrittäjän ammattitutkinnon osaan sähköisen liiketoiminnan kehittämisestä. Kouluttajana toimii kokenut huippukouluttaja Taneli Katila Ideal Digi Oy:stä. Hän on auttanut jo yli 100 organisaatioita tekemään parempaa markkinointia sekä pitää vuosittain noin 50-70 koulutusta ja luentoa. Koulutus järjestetään webinaarina Teamsin kautta. 

Koulutus on yhdistettävissä myös yrittäjän ammattitutkinnon osaan sähköisen liiketoiminnan kehittämisestä. Työpajan lisätiedot Anne Kainlauri, p. 044 762 9050, anne.kainlauri@ekami.fi

Aamupäivän koulutus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille yrittäjille, yrittäjiksi aikoville ja opiskelijoille (koronarajoitukset huomioiden), mutta iltapäivän työpajaan voidaan ottaa vain 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu mukaan infoon ja työpajaan TÄSTÄ linkistä niin saat sähköpostiisi osallistumislinkin lähempänä tapahtumaa ja työpajan ennakkotehtävät. 

Koulutuksen tuottaa Playground -hanke

Järjestäjä
Cursor Oy
040 190 2500
Keywords
Tapahtuma on ilmainen
Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019