Myydään tai vuokrataan tuotanto/ varastotila

Myydään tarjousten perusteella tuotanto-, tai varastotilaksi, tilat hyväksytty elintarvikeiden käsittelyyn ja varastointiin. Tiloissa on toiminut aiemmin kauppapuutarha, tilat ovat siistissä kunnossa. 

Oma 3,746 ha:n tontti, mahdollisuus ostaa myös viereinen 1,51 ha tontti.

Ideoimalla lähes neljän hehtaarin tila rakennuksineen sopii myös muuhunkin käyttöön kuin kauppapuutarhaksi, esimerkiksi hieno tukikohta ratsastuskeskukseksi, tai vaikka  Ha:n elintarkikkeiden jalostustilaksi. Tilalle tulee 3x1400 ampeerin sähköliittymä, joka mahdollistaa raskaankin sähkön käytön. Haminan keskustaan matkaa 5,5 kilometriä.

Kauppatapa: 
Vuokraus & myynti
Pinta-ala: 
1470 m²
Hinta: 
Myydään tarjousten perusteella
Tilatyyppi: 
Tuotantotila
Varastotila
Kohteen osoite: 
Tarhurintie 39, 49510 Hamina
Yhteystiedot: 

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019