Myydään konepajakiinteistö Kotkan sataman läheisyydessä

Myydään tarjousten perusteella konepajaksi rakennettu teollisuuskiinteistö Hietasen sataman läheisyydessä.

Konepajateollisuuden käytössä sijainti mahdollistaa raskaidenkin kokonaisuuksien siirtämisen satama-alueelle. HaminaKotka sataman Hietasen sataman osaan matkaa on n. 3 km.

Kiinteistö on hyväkuntoinen ja mahdollistaa konepajatoiminnan, mutta sopii hyvin muuhunkin toimintaan, tuotantotilan vapaa korkeus on 6,3 m. Kiinteistössä on erittäin laadukkaat ja näyttävät toimistotilat.
 

Kauppatapa: 
Myynti
Pinta-ala: 
2685 m²
Hinta: 
Myydään tarjousten perusteella.
Tilatyyppi: 
Tuotantotila
Kohteen osoite: 
Sahankatu 9, 48200 Kotka
Yhteystiedot: 
Ilkka Rämä
Kotkan Kiinteistökeskus Oy
044 7160 160

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019