MIT:n viestinnän professori Neal Hartman tutustuu suomalaiseen korkeakouluinnovaatioon

Yhdysvaltalaisen huippuyliopisto MIT:n Sloan Management Schoolin viestinnän professori Neal Hartman on parhaillaan vierailulla Suomessa. Hartmanin toi Suomeen Kotkassa järjestettävä innovatiivinen korkeakoulukokeilu *SHIP Disruption Camp, joka kokoaa kahdeksi viikoksi 40 eri aineiden opiskelijaa eri puolilta maailmaa ratkomaan kotkalaisten yritysten liiketoimintahaasteita. *SHIP Disruption Campin tarkoituksena on viedä oppiminen luokkahuoneesta suoraan yrityksiin.

Hartman on erikoistunut etenkin kulttuurienväliseen viestintään ja johtamiseen. Hartman luennoi perjantaina 19.5. *SHIP Disruption Campin osallistujille aiheesta esiintymis- ja pitchaustaidot.

“Tarina kaupungista, joka ajattelee oppimisen järjestämistä luovasti yritysten konkreettisten ongelmien ympärille oli itsessään niin mielenkiintoinen, että se sai minut mukaan. Kotkan kokeilu edustaa tulevaisuutta monella tapaa.Tarvitsemme lisää radikaalia ajattelua siitä, miten valjastamme opiskelijat uuden vuosituhannen työmarkkinoille,” toteaa suomalaisen Nobel-ekonomisti Bengt Holmströmin kanssa samassa MIT:n yliopistossa johtotehtävissä toimiva Hartman.

”Hartmanin kaltaisen kansainvälisen huippuprofessorin kiinnostus hankettamme kohtaan on erittäin rohkaisevaa ja osoittaa, että olemme oikeilla jäljillä. Tämä kokeilu auttaa entisestään nostamaan Kotkan profiilia potentiaalisten tulevaisuuden osaajien silmissä. Tulemme jatkamaan keskusteluja MIT:n kanssa myös muista yhteistyömahdollisuuksista”, kertoo kokeilusta vastaava palvelujohtaja Jouni Eho Cursor Oy:sta.

Hartmanin lisäksi perjantaina *SHIP Disruption Campiin oli tutustumassa 15 MBA opiskelijan ryhmä University of North Carolinan Chapel Hill Kenan-Flagler -korkeakoulusta. Päivän aikana yhdysvaltalaiset opiskelijat tutustuivat *SHIP Disruption Campin tiimeihin ja näiden haasteisiin.

“Pääsin keskustelemaan Kotkan kaupungin ja Osuuspankin Mobility as Service - MAAS projektiin liittyen. Oli mielenkiintoista kuulla, miten innovatiivisesti suomalainen pankki on lähtenyt kehittämään omaa liiketoimintaansa. Vastaavaan en ole Yhdysvalloissa törmännyt,” rahoitusta pääaineenaan opiskeleva Preston kommentoi.

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Evästeet

Copyright 2017