Mielipidettä kaivataan

Mielipidettä kaivataan!

Olemme Cursorilla uudistamassa seudun yrityksille ja yritystä perustaville suunnattuja neuvontatilaisuuksia. Nyt tarvitsemme sinun apuasi ja näkemystäsi!

Tarkoituksena on elokuun lopusta lähtien joka keskiviikkoaamu klo 8-9.30 järjestää tietoiskuja ja sparrauksia erilaisista yrittämiseen liittyvistä aiheista. Tilaisuudet ovat tuttuun tapaan maksuttomia.

Kerro meille mitkä aiheista ovat mielestäsi kiinnostavimpia. Ota kantaa myös ajankohtaan.

Lämmin kiitos avustasi palvelujemme kehittämisessä!

Klikkaa ja vastaa tästä linkistä!

 

 

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019