Metallissa on töitä -kampanja toi työntekijöitä yrityksiin

Metallissa on töitä -kampanjan avajaiset

 

Cursorin tammikuinen Metallissa on töitä -kampanja toi kaivattuja työntekijöitä kotkalaisiin yrityksiin. Muun muassa kauppakeskuksessa,  teiden varsilla ja elokuvateattereissa näkynyt kampanja keräsi myös paljon huomiota ja positiivista palautetta.

Kampanjan tavoitteena oli parantaa kone- ja metallialan yritysten mahdollisuuksia saada alan työntekijöitä. Lisäksi haluttiin parantaa alan imagoa ja sitä kautta lisää alan opiskelijoita.

Kotkalainen Juhani Haavisto Oy sai kampanjan ansiosta palkattua kaksi ammattimiestä. Kampanja tuotti myös useita kesätyöhakemuksia.

- Mainoskampanja oli hyvin tehty ja sen näkyvyys oli ollut erinomainen. Uskon, että se tulee näkymään myös metallialan yhteishaussa, toimitusjohtaja Jarkko Haavisto arvioi.
- Toivomme, että kampanja järjestetään uudestaan ensi vuonna, Haavisto jatkaa. 

Kampanjaan osallistujilla oli mahdollisuus esitellä toimintaansa Kauppakeskus Pasaatin tiloissa. Myös EKAMI esitteli yhteishakuun tulevia alan koulutusmahdollisuuksia, joista oli mahdollisuus keskustella alan opettajien kanssa. Mahdollisia vaikutuksia alalle hakeutumiseen ei vielä ole tiedossa, sillä toisen asteen yhteishaku on meneillään ja päättyy 12.3.

Power Tech Group Oy järjesti kampanjan yhteydessä kolme omaa tilaisuutta, jossa oli mahdollisuus tulla suoraan työhaastatteluun ilman ajanvarausta. Yrityksen mukaan he tavoittivat enemmän hakijoita kuin pelkällä ilmoittelulla.

- Olemme palkanneet yhden ammattimiehen. Lisäksi kaksi alaa opiskelevaa henkilöä olivat kiinnostuneita hakemaan yritykseen töihin. Pidämme tapahtumaa onnistuneena ja olemme mielellämme mukana tapahtumassa, jos se saa jatkoa, tuotantopäällikkö Lauri Palm kertoo.

Kampanjan toteuttavat Cursorin vetämänä Teknologiateollisuus ry, Teollisuusliitto ry, Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto Ekami, Sulzer Pumps Finland Oy, Primus High Tech Oy, Juhani Haavisto Oy, HNR-Konepaja Oy ja Power Tech Group Oy. Rahoittajina ovat Cursorin Digitaalinen liiketoiminta -hanke, seutubudjetti sekä osallistuvat yritykset, oppilaitokset ja yhteistyötahot.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Hannes Kokkonen, p. 040 190 3576

Kuva: Kampanjan avajaiset Kauppakeskus Pasaatissa (kuva Mervi Liimatainen).

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019