Metallissa on töitä!

Metallissa on töitä -kampanja

 

Metallin osaajista on huutava pula joka puolella Suomea – myös Kotkan-Haminan seudulla.  Metallissa on töitä -kampanja näkyy 9. tammikuuta alkaen ostoskeskus Pasaatissa sekä mm. Hyväntuulen- ja Mussalontien isoilla LED-tauluilla. Kampanjan mainoselokuvaa esitetään Kotkan Leffat -elokuvateattereissa tammikuussa. Tarkoituksena esitellä alan työmahdollisuuksia sekä tukea oppilaitosten yhteishakua ja nuorten hakeutumista alalle. 

Kampanjan avajaiset ovat 9.1. klo 12.30 alkaen kauppakeskus Pasaatissa, Kotka (myymälätila lähellä kauppatorin sisäänkäyntiä), jossa on kampanjan showroom.

Ohjelma 9.1.

12:30 Mediatilaisuus ja kahvitarjoilu
13:00 Teknologiateollisuuden avajaispuhe, aluepäällikkö Jari Kinnunen
13:15 Teollisuusliiton puheenvuoro, vastaava aluetoimitsija Tapio Anttila
13:30 EKAMI, apulaisrehtori Kimmo Kallioniemi
13:45 Yritysten esittäytyminen
14:15 Näyttelytilan avaaminen yleisölle

Showroomissa yritykset, oppilaitokset ja järjestöt esittelevät toimintaansa ja kertovat alan tarjoamista työ- ja kouluttautumismahdollisuuksista.
- Mahdollisimman moni pääsee näkemään mitä metalliala ja erityisesti koneistaminen ja robotiikka nykyään tarkoittaa, kertoo projektipäällikkö Hannes Kokkonen Cursorista.

Kampajan toteuttavat Cursorin vetämänä Teknologiateollisuus ry, Teollisuusliitto ry, Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto Ekami, Sulzer Pumps Finland Oy, Primus High Tech Oy, Juhani Haavisto Oy, HNR-Konepaja Oy ja Power Tech Group Oy. 

Kampanjan kustannuksiin osallistuvat Cursorin Digitaalinen liiketoiminta -hanke, seutubudjetti sekä osallistuvat yritykset, oppilaitokset ja yhteistyötahot.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Hannes Kokkonen, Cursor Oy, p. 040 1902576
vt. palvelupäällikkö Jouko Luode, Cursor Oy. p. 044 982 8182

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019