Markkinakartoitustilaisuus Pyhtäällä

Markkinakartoitustilaisuus koskien Pyhtään kunnan kiinteistönhoidon ja alueiden ylläpitopalvelun tarjouskilpailun valmistelua

maanantai 13.5.2019 klo 17.00-20.00
Pyhtään kunnanvirasto Siltakyläntie 175, 49220 Siltakylä
 
Pyhtään kunta esittelee ostettavan palvelun sisällön. Tuleva sopimus pitää sisällään Pyhtään kunnan kiinteistönhoidon ja alueiden ylläpitopalvelun. 
 
Paikalla on myös Hankinta Sarastian edustaja kertomassa tarjouskilpailun teknisestä läpiviennistä.
 
Tilaisuudessa käydään läpi markkinatilannetta ja eri toimintamalleja palvelun kilpailuttamiseen. 
Yritysten edustajat esittelevät tilaisuudessa palvelujaan ja toimintaansa. Heidän odotetaan myös tuovan esille näkemyksiään ja ehdotuksiaan palvelun toteutuksesta. 
 
Uuden tarjouskilpailun perusteella solmittava sopimus Pyhtään kunnan kiinteistönhoitoon ja alueiden ylläpitopalveluun alkaa 1.6.2020.
 
Tervetuloa!

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019