Lomakeskus

Nykyaikainen ja täysin remontoitu lomakyläkiinteistö majoitustoimintaan tai yrityksen käyttöön

Vuonna 2019 täysin remontoitu ja nykyaikaistettu lomakylä-kiinteistö omalla tilavalla rantatontilla 11,90 ha ja lunnonsuojelualueella, maalaismaisemissa, puhtaan luonnon keskellä.

Tämä kohde sopii niin erilaiseen yritystoimintaan esim. majoitukseen, elämysmatkailuun, kurssi-, treenikeskukseksi, kuin edustuskäyttöön tai vaikka yrityksen/säätiön rentoutumis-vapaa-ajanviettoon.

Kokonaisuus sisältää kolme täysin rentoitua majotusrakennusta, joissa on 16 erikokoista rivitalo-huoneistoa,. Lisäksi pihapiiristä löytyy vanhempi ruokalarakennus, rantasauna, pesula, grillikatos, lasten leikkipaikka, kuntoilualueet, laiturit, hiekkainen uimaranta, parkkialueet ja paljon muuta.

Lämmitysmuotona kustannustehokas maalämpö, oma porakaivo ja viemäröinti.

Vehreä, luonnonläheinen pihapiiri. Tontin kokonaisala on 11,90 ha, johon sisältyy myös erillinen n.2 ha luonnonsuojelualue. Tontille on mahdollista lisärakentaa esim.erillisiä vapaa-ajankäyttöön soveltuvia erillismökkejä.

Kohteen matkailutoimintaa on alustavasti aloitettu, jota on mahdollista halutessaan jatkaa ja kehittää entisestään. Kohde on mahdollista myös ostaa sisällyttämällä liiketoiminta/yrityksen omistusoikeus kauppaan; valmiit markkinointikanavat, tyylikkäät nettisivut ja valmis kansainvälinen asiakaskunta. Majoituskapasiteetti +50 hlö.

Laaja tarjonta aktiviteettimahdollisuuksia, ryhmämatkapaketteja ja muuta toimintaa paikallisella yhteistyöllä.

 

Kauppatapa: 
Myynti
Pinta-ala: 
11,9 Ha
Hinta: 
790 000
Tilatyyppi: 
Liiketila
Yritystontti
Kohteen osoite: 
Suur-Miehikkäläntie 360, 49750 Kalliokoski

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019