Liiketila

Taloyhtiö myy tarjousten perusteella erillisen myymäläkiinteistön. Kiinteistö tulee sijaitsemaan omalla noin 1157,0 m² suuruisella tontilla. Rakennus on valmistunut vuonna 1971 alunperin kaupparakennukseksi, myöhemmin tiloissa on toiminut mm. pankki ja baari. Mikäli uusi omistaja päättää kunnostaa rakennuksen, uuden omistajan tulee järjestää rakennukselle uudet liittymät (sähkö-, vesi- ja viemäri) sekä lämmitysjärjestelmän.

Kauppatapa: 
Myynti
Pinta-ala: 
430,0
Tilatyyppi: 
Liiketila
Kohteen osoite: 
Haltijantie 2, 48350 Kotka
Yhteystiedot: 
Ari Nuutinen
Aninkainen Kotka/ Kotkan Kiinteistökeskus Oy
+358 440 747100

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019