Liikekiinteistö Karhulan keskustassa

Karhulan keskustassa, hyvällä liikepaikalla sijaitseva liikekiinteistö. Kohteen saavutettavuus on hyvä ja kulku- ja ajoyhteydet kohteeseen ovat Karjalantieltä ja Sammonkadulta. Asiakasparkkipaikat sijaitsevat liikekiinteistön kattotasanteella. Näyteikkunat avautuvat pääsääntöisesti Karjalantielle. Kohteessa on useita katutason liikehuoneistoja, alakerran toimintatiloja ja yläkerran toimistotiloja. Liike- ja toimistotilat ovat hyvässä kunnossa. Kysy lisää!

Kauppatapa: 
Myynti
Pinta-ala: 
2587,5 m²
Hinta: 
390 000
Tilatyyppi: 
Toimistotila
Liiketila
Kohteen osoite: 
Karjalantie 10-12, 48600 Kotka
Yhteystiedot: 

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019