Liike-/toimistotila Pyhtäänlinnassa

Vuokralle tarjotaan 63 m²:n katutason liike-/toimistotila Siltakylän Motellinrantaan rakentuvasta Kiinteistö Oy Pyhtäänlinnasta. 

6-kerroksisen Pyhtäänlinnan neljä ylintä kerrosta on varattu asuinkäyttöön ja kaksi alinta kerrosta liike- ja toimistotiloille.

Tilaa on vielä mahdollisuus muokata vuokralaisen tarpeita vastaavaksi. Tilassa oma keittiöpiste ja wc sekä kaksi erillistä sisäänkäyntiä. 

Kauppatapa: 
Vuokraus
Pinta-ala: 
63 m²
Tilatyyppi: 
Toimistotila
Liiketila
Kohteen osoite: 
Motellinranta 4, 49220 Siltakylä
Yhteystiedot: 
kiinteistöpäällikkö Kati Kolari
Cursor Oy
040 190 2504

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019