Liike- ja varastotiloja vapaana Vaalimaan läheisyydessä

Nyt on hyvä tilaisuus päästä mukaan Vaalimaanseudun uuteen voimakkaaseen kasvuun! Tontin ja liiketilojen arvo tulee kohoamaan Vaalimaan rakentamisen ja sinne kasvavan potentiaalisen liiketoiminnan myötä. Venäjän mahtavat markkinat ovat vain n. 6 km etäisyydellä.

Vaalimaan raja-aseman läheisyydessä, Laisniementie 20, 49730 Muurikkala (katso: https://www.google.fi/maps)  tarjolla heti vapaita ja valmiita sekä hyväkuntoisia liike- ja varastotiloja. Tilat ja tontti soveltuvat hyvin myös erilaisten tuotantoyritysten monipuoliseen käyttöön ja toimintaan. Kohde sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Kaikki tarvittavat liitynnät ovat myös valmiina. Päärakennuksessa, n. 1 000 m2 on lämpimiä tiloja n. 600 m2, hallin vapaakorkeus 3,8 m - 4,1 m. Tiloissa on myös toimisto-, kokous-, sosiaali- ja kunnossapitotilat. Päärakennuksessa on kantavat ja tasaiset sekä pölyämättömät imubetonilattiat.

Lisäksi tontilla on 2-kamarinen puutavarakuivaamo, lämpökeskus ja polttoainevarasto. Erikokoisia katettuja varastotiloja on n. 150 m2.

Rakennukset, tilat ja tontti ovat tarvittaesssa muunneltavissa ja/tai laajennettavissa helposti monimuotoisiksi liike- sekä tuotantotiloiksi tai varastotiloiksi. Päärakennukseen on myös tarvittaessa helppo lisätä lämmintä ja kylmää tilaa.

Tontilla on biopolttoainetta (varalla öljy) käyttävä lämpökeskus, jolla liike- ja varastotilat sekä toimisto-, kokous-, sosiaali- ja kunnossapitotilat on pidettävissä lämpiminä. Lämpökeskuksessa on käyttämätöntä lämmityskapasiteettia lisärakentamiseen tai tuotannolliseen toimintaan. 

Tasainen, avara, osin valaistu ja murskesorapintainen kuorma-autoliikenteen kantava tontti kahdella tieliittymällä, on pinta-alaltaan n. 25 000 m2. Rakennusoikeutta (e = 0,25) on käyttämättä yli 5 000 m2. Tontilla on myös laajennusmahdollisuus.

Tontti ja tilat myydään (esim. kiinteistö- tai osakekauppa) tai vuokrataan osissa tai kokonaisuutena.

Ottakaa yhteyttä ja kertokaa tarpeenne tai tulkaa tutustumaan paikan päälle, niin kerromme tarkemmin kohteesta ja sen soveltuvuudesta käyttötarkoitukseenne sekä annamme teille tarpeenne mukaisen tarjouksen !

Tiedustelut: Ilkka Maaskola, Balkenholz Oy, +358 45 2620760, ilkka.maaskola@pp.inet.fi    Käytämme myös WhatsAppia !

Kauppatapa: 
Vuokraus & myynti
Pinta-ala: 
n. 25 000 m²
Tilatyyppi: 
Varastotila
Liiketila
Kohteen osoite: 
Laisniementie 20, 49730 Muurikkala
Yhteystiedot: 
Tiedustelut: Ilkka Maaskola
Balkenholz Oy
+358 45 262 0760

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019