Levelup yrityskiihdyttämön yrittäjillä vauhti päällä

Levelup -yrityskiihdyttämön kevät on edennyt vauhdilla. Viidellä ohjelmaan osallistuneella startup-tiimillä on ollut kiireinen ja työntäyteinen kevät. Levelup on toiminnallaan osoittanut, että startup-yrittäjyys ei kosketa pelkästään nuoria, huppareihin pukeutuneita miehiä: ikähaarukka osallistuvilla yrittäjillä on 18-vuotiaasta päälle 60-vuotiaaseen ja naisyrittäjät ovat hyvin edustettuina. Tämän kevään osallistujista Pomenia ja Sekunda aikovat julkaista ensimmäiset mobiilipelinsä ennen kesää. 

Pelien maailma 

Pomenian satumaailmaan sijoittuva peli opettaa lapsille leikin kautta tunnetaitoja. Pelin erikoisuutena on uniikki, kaunis graafinen maailma sekä kaunis musiikki. Pomenia on jo saanut myyntiin satumaisen Pomenia mindfulness-lautapelin jolla koko perhe voi yhdessä kehittää tunnetaitoja, läsnäoloa ja rentoutumista. 

Sekundan hauskaa Fleap -mobiilipeliä on myös hiottu kevään aikana julkaisukuntoon ja Sekundan tiimi on ottanut innolla vastaan kiihdyttämön asiantuntijoiden hyvät vinkit mm. pelin testaamiseen ja myyntiin.

Mentorointia ja suunnittelua

Mesensein tiimi pilotoi parhaillaan mentorointiin liittyvää applikaatiotaan Aalto-yliopiston kanssa ja suunnitteilla on uusia pilotointeja niin kotimaassa kuin maailmallakin. 

Dark Amber Softworks on tehnyt pitkää päivää ja työskennellyt niin uuden Avenging Angel seikkailuteemaisen PC ja konsolipelinsä kuin muidenkin projektiensa kanssa. Kiihdyttämön myötä Dark Amber Softworks on sukeltanut syvemmälle myös virtuaalitodellisuutta hyödyntävien sovellusten kehittämiseen uusille asiakasryhmille mm. suunnittelu- ja koulutustarkoituksiin. 

Valttina etä-osallistuminen

Levelup -kiihdytysohjelmaan on mahdollista osallistua myös etänä, sillä kaikki kiihdyttämön ohjelmasisältöä voi seurata verkossa ja mentorointi onnistuu esimerkiksi Skypen kautta. Tämä on mahdollistanut esim. kaikkien tiimin jäsenten osallistuminen ohjelmaan, vaikka yksi jäsen asuu Kymenlaaksossa ja toinen Britanniassa.

Tämän kevään online -osallistujana Levelupissa on myös latvialaisen Airboard.co -yrityksen perustaja Elviss Straupenieks, joka osallistuu samanaikaisesti Boost VC -kiihdytysohjelmaan Kalifornian Piilaaksossa. Elviss etsii parhaillaan drone-tekniikkaan perustuvan lentävän skootterilaudan kehitystiimiin lisää teknisiä asiantuntijoita sekä rahoittajia ensimmäisen prototyypin rakentamista ja testausta varten. Vastaanotto Piilaaksossa on ollut erittäin innostunutta ja Elviss on päässyt luomaan kontakteja ja tapaamaan huippuasiantuntijoita mm. Googlelta, Teslalta, SpaceX:ltä sekä Hyperloopilta. Levelup on auttanut kontaktien etsimisessä sekä sparrannut ja auttanut pitämään fokuksen kirkkaana hektisessä ympäristössä toimiessa. 

Hae mukaan syksyn Levelup-ohjelmaan

Levelup-yrityskiihdyttämö toteutetaan kahdesti vuodessa. Kesäkuussa avautuu haku syyskierrokselle, joka alkaa syyskuussa 2017. Lisätietoja www.leveluphub.fi sekä sosiaalisesssa mediassa LevelupStartup (Facebook, Twitter, Instagram).  

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy

Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA

Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA

Vaihde 040 190 2500

info@cursor.fi>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Rekisteriseloste

Evästeet

Copyright 2017