Levelup yrityskiihdyttämön yrittäjät matkalla menestykseen

Levelup -yrityskiihdyttämön kevään kiihdytysohjelma saatiin päätökseen keskiviikkona 21.6. Ohjelma ja kevät etenivät vauhdilla ja yritykset työskentelivät intensiivisesti omien tavoitteidensa saavuttamiseksi. Levelup on toiminnallaan osoittanut, että startup-yrittäjyys ei kosketa pelkästään nuoria, huppareihin pukeutuneita miehiä: ikähaarukka osallistuvilla yrittäjillä oli 18-vuotiaasta päälle 60-vuotiaaseen ja naisyrittäjät olivat hyvin edustettuina. Yritystiimit kokivat ohjelman avanneen heille merkittäviä uusia mahdollisuuksia ja olivat erittäin tyytyväisiä ohjelman antiin kokonaisuudessaan.

Pelien maailma

Tämän kevään osallistujista Pomenia ja Sekunda aikovat julkaista ensimmäiset mobiilipelinsä vielä tämän vuoden aikana. Pomenian satumaailmaan sijoittuva mobiilipeli opettaa lapsille leikin kautta tunnetaitoja. Pelin erikoisuutena on uniikki, kaunis graafinen maailma ja taivaallisen kaunis musiikki. Pomenia on jo saanut myyntiin verkkokauppaansa runsaasti Pomenia tuotteita sekä satumaisen Pomenia mindfulness lautapelin jolla koko perhe voi yhdessä kehittää tunnetaitoja, läsnäoloa ja rentoutumista. Sekundan hauskaa Fleap -mobiilipeliä on myös hiottu kevään aikana julkaisukuntoon ja Sekundan tiimi on ottanut innolla vastaan kiihdyttämön asiantuntijoiden hyvät vinkit mm. pelin testaamiseen ja myyntiin.

Mentorointia ja suunnittelua

Mesensein tiimi aloitti pilotoinnin mentorointiapplikaatiollaan Aalto-yliopiston kanssa ja kevään ohjelman aikana aukesi yhteyksiä myös ulkomaisiin yliopistoihin ja ekosysteemeihin pilotointia varten. Mesensein tiimi onnistui myös saamaan Tekesin rahoitusta kansainvälistymiseen kevään päätteeksi. Dark Amber Softworks on tehnyt pitkää päivää ja työskennellyt niin uuden Avenging Angel seikkailuteemaisen PC- ja konsolipelinsä kuin muidenkin projektiensa kanssa. Kiihdyttämön myötä Dark Amber Sofworks sukelsi syvemmälle virtuaalitodellisuutta hyödyntävien sovellusten kehittämiseen uusille asiakasryhmille mm. suunnittelu- ja koulutustarkoituksiin ja ensimmäiset maksavat asiakkaat näille palveluille löytyivät kiihdyttämön verkostojen kautta.

Valttina etäosallistuminen

Levelup -kiihdytysohjelmaan on mahdollista osallistua myös etänä, sillä kaikkea kiihdyttämön ohjelmasisältöä voi seurata verkossa ja mentorointi onnistuu esimerkiksi Skypen kautta. Tämä on mahdollistanut kaikkien tiimin jäsenten osallistumisen ohjelmaan, vaikka esim. yksi tiimin jäsen asui Kymenlaaksossa ja toinen Britanniassa. Tämän kevään online -osallistujana Levelupissa oli latvialaisen Airboard.co -yrityksen perustaja Elviss Straupenieks, joka osallistui samanaikaisesti Boost VC -kiihdytysohjelmaan Kalifornian Piilaaksossa. Elviss etsi drone-tekniikkaan perustuvan lentävän skootterilaudan kehitystiimiin lisää teknisiä asiantuntijoita sekä rahoittajia ensimmäisen prototyypin rakentamista ja testausta varten. Ensimmäisiä ehdollisia sitoumuksia rahoittajilta on kevään aikana saatu kasaan ja vastaanotto Piilaaksossa on ollut muutenkin erittäin innostunutta. Elviss on päässyt luomaan kontakteja ja tapaamaan huippuasiantuntijoita mm. Googlelta, Teslalta, SpaceX:ltä sekä Hyperloopilta. Levelup auttoi kontaktien etsimisessä sekä
sparrasi ja auttoi mentorien avustuksella pitämään fokuksen kirkkaana hektisessä ympäristössä toimiessa.

Hae mukaan syksyn Levelup-ohjelmaan!

Levelup-yrityskiihdyttämö toteutetaan kahdesti vuodessa. Haku on parhaillaan auki syksyn ohjelmaan joka käynnistyy 11.9.

Lisätietoja www.leveluphub.fi sekä sosiaalisesssa mediassa @LevelupStartup (Facebook, Twitter, Instagram).

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018