Leikarin Huoltoaseman rakennus

Hotelli Leikarin tontilla sijaitseva entinen huoltoasema kiinteistö on vuokrattavana.

Kiinteistössä on autopesula/korjaamotilat. Sisätiloissa noin 250 m2 sisältää sekä kauppa-/liiketilat että WC- ja keittiötilat. Liikehuoneiston edessä on myös suuri katettu alue.

Vuokra on vain 800 per kk ja todella edulliset muut kulut.

Tämä on todella huippu sijainti aivan Hotelli Leikarin ja Kahvila-Ravintola Leikarin ja Ase ja Eräkaupan yhteydessä. Hyvien kulkuyhteyksien lähellä sekä Kouvolaan että Kotkaan ja Haminaan.

Kauppatapa: 
Vuokraus
Pinta-ala: 
250 m²
Hinta: 
800 euro/kk + alv24% + sähkö ja vesi
Tilatyyppi: 
Liiketila
Kohteen osoite: 
Haminantie 261, 48810 Kotka
Yhteystiedot: 
Dmitri Urvankov
KIINTEISTÖ OY KOTKAN LEIKARI
0405693690

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019