Kysely koskien Kotkan-Haminan seudun yritysten markkinoinnin ja rekrytoinnin suunnitelmia

shutterstock at your service

 

Teemme parhaillaan suunnitelmia vuodelle 2018 koskien Kotkan-Haminan seudun markkinointia ja yritysten kanssa tehtävää yhteismarkkinointia. Tällä kyselyllä kokoamme myös tietoja seudun yritysten ja organisaatioiden rekrytointitarpeista tässä hetkessä ja lähitulevaisuudessa. Haluamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa löytää osaajia todellisiin tarpeisiin entistä tehokkaammin. Samalla haluamme rohkaista yrityksiä arvioimaan liiketoiminnan muutoksia ja lähitulevaisuuden osaamistarpeita.
Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Pyydämme teitä vastaamaan kyselyyn 6.11. mennessä!
Kyselyyn pääset tästä linkistä.

Vastaattehan kyselyyn, jotta saamme lisää tietoa suunnittelun tueksi ja pystymme paremmin toimimaan alueen yritystoiminnan hyväksi.
Kyselyn järjestää Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy (www.cursor.fi).

Vastaajien kesken arvomme 200 euron arvoisen markkinointitoimenpiteen vuonna 2018.

Kiitokset vastauksistanne!

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018