Kuninkaantien Majatalo Kierikkalassa

Myytävänä tai vuokrattavana yhteensä 380 m²:tä liiketilaa Kuninkaantien Majatalossa Kierikkalassa (http://www.kuninkaantienmajatalo.fi)

Majatalo ja kokoustila ovat tällä hetkellä toiminnassa ja vuokralaiseksi, ostajaksi tai yrittäjäksi haetaan lähialueen huomioon ottavaa, nykyaikaista ja markkinoivaa, aktiivista Kymijoen ja kalastuksen päälle ymmärtävää majatalon pitäjää ja/tai ravintoloitsijaa. Tilat mahdollistavat myös muun toiminnan. 

Mahdollisuus myös ostaa koko liiketoiminta koneineen ja kalusteineen tai vuokrata esimerkiksi vain ravintolan tilat. Ostovaihtoehdossa kauppaan sisältyy myös erikseen mainittuna 48 m²:n asunto/toimisto, johon oma sisäänkäynti. Asunto sisältää tupakeittiön, oleskelutilan, suihku/wc-tilan, tston, varaston ja parvekkeen.

Majoitustilat

 • 6 huonetta; enintään 14 vuodepaikkaa
 • 1 yhden hh:tta, 4 kahden hh:tta ja 1 neljän hh:tta
 • 12 m²:n keittiötila 
 • n. 12 m²:n sauna sekä pesu- ja pukuhuone
 • yhteyskäytössä n. 5 m²:n wc- ja suihkutila 
 • erillinen n. 2 m²:n wc käytävässä
 • autopaikkoja 5 kpl rakennuksen edustalla (lämmityspistokkeet)

​Ravintolatilat

 • asiakaspaikkoja 48 + 12 + 30
 • 2 kpl 12 m²:n ja 30 m²:n ulkoterasseja, yhteensä 62 asiakaspaikkaa
 • autopaikkoja piha-alueella
 • myös rakennusten ympäriajo mahdollinen

Rakennuksia on vuosien varrella remontoitu vastaamaan nykypäivän vaatimuksia eikä akuutteja remonttitarpeita tällä hetkellä ole. Ravintolatilat on remontoitu 2015-2016 ja Majoitustilat nykyiseen asuun 2016-2017 sekä kiinteistön majatalo-osan ikkunat 2017 ja 2018 (huomioitu desibelimääräykset 35db sekä raitisilmamääräykset, mm. biosuodattimet ikkunakarmissa). Lisäksi Majatalon koko kalusto, ml. aamiaiskeittiön koneet ja laitteet, on uusittu 2016-2017.

Rakennusoikeutta tontilla jäljellä n. 300 m²:tä.

Kuninkaantien Majatalo sijaitsee talousalueen keskeisellä paikalla, kahden kosken välisellä saarella, matkailumaisemissa Kansallisen kaupunkipuiston tarjoamien kävely- ja pyöräilyreittien varrella. Majataloon o helppo saapua myös julkisilla, sillä paikallisliikenteen pysäkki sijaitsee aivan rakennusten välittömässä läheisyydessä.

Alueelle on vahvistettu matkailullinen asemakaava vuonna 2015 ja rakennusten edustan risteysalueella on suoritettu liikennejärjestelyuudistuksia, jotka sekä rauhoittavat rakennusten edustaa, että parantavat liiketoiminnan harjoittamismahdollisuuksia.

Liitteet: 
Kauppatapa: 
Vuokraus & myynti
Pinta-ala: 
380 m²
Hinta: 
Tarjousten perusteella
Tilatyyppi: 
Liiketila
Kohteen osoite: 
Kierikkalankatu 32, 48720 KOTKA

Takaisin hakuun

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Puistokatu 2, 2. kerros, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2019