Kotkan sähköautopilottiin haetaan testaajia– myös yrityskäyttäjät mahdollisia

Kotkan kaupunki pilotoi Osuuspankin OP Kulku -liikennepalvelun kanssa mallia, jossa Kotkan kaupungin sähköautot ovat kaupungin oman käytön ulkopuolella myös muiden vuokrattavissa.

OP Kulku-palvelun sähköautot (2-4 kpl) tulevat olemaan arkisin virka-aikana pääosin Kotkan kaupungin käytössä, eli vuokraus on pääosin iltaisin sekä viikonloppuisin. Pilottiin on ollut nyt haussa testaajia käyttämään palvelua ja kehittämään sitä. Mukaan voi ilmoittautua niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin, ja varaus sekä auton avaus tapahtuu mobiilisovelluksella.

Lue lisää kokeilusta ja ilmoittaudu viimeistään 30.10.2017 täältä

Yritysten yhteiskäyttöauto-teemaa selvitetään muutenkin

Nyt käynnistyvän pilotin lisäksi Kotkan-Haminan seudulla selvitetään mahdollisuuksia nimenomaan yritysten päiväkäyttöön suunnattujen yhteiskäyttöautojen mahdollisuuksia. Mikäli yrityksenne on tästä kiinnostunut, voit ilmaista kiinnostuksesi / lähettää toiveita konseptille:

Esa Partanen, asiantuntija, Cursor Oy; p. 040 1902565, esa.partanen@cursor.fi

Perusta yritys

Uudista yritystä

Cursor Oy

Asiaa seudusta

Cursor Oy
Kyminlinnantie 6, 48600 KOTKA
Raatihuoneentori 16, 49400 HAMINA
Vaihde 040 190 2500
info@cursor.fi

>> Lisää yhteystietoja

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy vahvistaa seudun osaamista, kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta kehittämällä menestyvää yritystoimintaa. Palvelemme kaikkia Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle sijoittuvia yrityksiä perustamis- ja kehittämisasioissa. Teemme Kotkan-Haminan seudusta entistä paremman paikan bisnekselle!

www.cursor.fi on Cursor Oy:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka sisältää tietoa Cursorin palveluista ja toiminnasta sekä Kotkan-Haminan seudusta. Verkkopalvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä. Sivustosta otetaan mielellään vastaan palautetta osoitteeseen viestinta@cursor.fi.

Tietosuojaseloste

Evästeet

Copyright 2018